! TABLET! 1db Micro usb porton egyszerre töltés és egyéb usb eszköz (billentyűzet, egér) használata lehetséges? VEGA d7124
tegnap 10:38 as válaszoló:
neki nem egy ilyen kábelre van szüksége, hanem egy 2 usb female és egy micro usb male portra...
ő a tebletbe dugna be töltőt és billzetet is!
kérdezőnek:
szerintem nem lessz baja, ha kipróbálod egy Y csatival, elvileg kéne tudnia kezelni :I
Szia!
Próbáltad? Működik?
Nekem is Vega tabletem van, és ugyanez a problémám: töltés közben billentyűzettel kellene használnom.
Itt van a kulcsmondat, az egyik USB HUB leírásában.
USB interface can be connected to the U disk , mouse, keyboard and other USB devices simultaneously.
When power consumption is relatively large external USB device , you can connect an external power source via MICRO USB interface to achieve a number of large -power USB devices simultaneously, but note the USB Power can not Charger your Tablet/ Smartphone, it can Only support power for the OTG Ports.
Szar ügy, de úgy néz ki, nincs megoldás. NEM SZABAD OLYAN TABLETET VENNI, AMIN NINCS FÜGGETLEN TÁPFESZ BEVEZETÉS :-(
8-nak igaza van, de az utolsó mondatával NEM értek egyet!
nehogy már ez hatérozza meg a vásárlást...
egyéb megoldás: bluetooth-os billzet+egér,
vagy ilyen kompakt egyben, vagy egy dongle-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!