Miért jó apple számítógépet használni?
"ma 21:13"
ez iphonera igaz, de gépre nem.
nekem macbookom van, 2010es. 2.4 ghz c2d. teljesen simán fut, nem fagy nem swappol, nem lassul. nem vírusos, nincs SEMMI olyan hibája mint windowsnak. asztalimon az van, de sokkal jobban utálom. a macemmel dolgozom, minden nap, teljesen megbízható. és amíg munkatársaim egymás után viszik cserélni meg szervizbe normál gépeiket, engem ez sose hagyott cserben. remek anyaghasználat, jó kialakítású gép. legjobb trackpaddel ellátott gép, ami ráadásul multitouch (soksok éve szerelik ezzel). tartja az árát, 3 éve 280ért vettem újonnan, most 180-190ért adhatnám el. sokkal jobb a hűtése, nem lesz kazán a játéktól, terheléstől, pedig csak 1 venti van rajta, és nincs se alul se oldalt kifúvó!(a zsanérnál van, rejtve). alapjáraton 2000 rpm a venti, TOTÁL HALK. tök süket szobában sem lehet hallani egyáltalán a gépet. 2x annyi ideig bírja az akksi mint másé.
ja amúgy HP, asus, stb gépből is van félmilliós opció, hasonló erővel. csak egyszerűen nehezebb, csúnyább, vastagabb, hangosabb.
Sok embernek Apple gépje/laptopja? Max USA-ban, mindenhol máshol a PC dominál, de nagyon durván.
Egyébként nem vagyok Apple fanboy, de nem is utálom őket, de a laptopjaik/asztali gépjük, amik miatt azért valamire tartom a céget.
A Mac OS tényleg jó, de egyébként egy átlagembernek a Windows is tökéletes, sok esetben jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!