Ez mitől lehet? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy a számítógéphez kapcsolt 5.1-es hangfalszettem az elmúlt hetekben random befogja a Kossuth rádiót?

Igaz nem kristálytisztán, kb mint hallásra olyan mint amikor az ember egy leárnyékolt helyen játszik az antennával, h jobb legyen a vétel. Ez is hol tisztábban, hol sercegősebben.

Nem, nincs benne rádió.

Csak a hangfalak a gépre kötve. kb 6 éve hozzá se lett nyúlva, tökéletes volt eddig, aztán karácsony táján elkezdte.

Kikapcs bekapcs meggyógyítja egy időre, de legkésőbb másnap újrakezdi.

Valami tipp valakinek?

2013. jan. 22. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
hasonló problémám nekem is volt, én valami szlovák rádiót fogtam, nekem az volt a probléma, hogy valami bezavart az erősítőmnek. Lehet ez egy telefon, egy mp4, egy szintén abba az elosztóba dugott akármi, ami addig nem ott volt. Nekem 2 hangrendszerem volt, az egyik egy 5.1 beépített erősítővel rádió nélküli, meg egy nagy házimozi és egyben rádiós erősítő, nem tudom pontosan hogy mi okozta, hogy egy konnektorba volt a kettő, vagy hogy nagyon közel voltak... de kicsit besz@rtam mikor este lefekvés után hallottam valakit halkan dumálni.
2013. jan. 22. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér zavarszűrő ferritre tekerni két három menetet a jelkábelből. Ha van, akkor mehet a hálózati zsinórra is.
2013. jan. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!