Szeretnék venni egy Xbox 360-at szerintetek megéri? (több lent)

Figyelt kérdés

Szóval mivel nem akarom folyton bővítgetni a pc-m ezért arra adtam a fejem hogy konzolt veszek... Majdnem az összes konzolos ismerősömnek xbox-a van ezért én is azt szeretnék de kicsit elbizonytalanodtam ahogy olvasgattam a ps3al való össze hasonlítgatást. meg ugye nem sokára jön ki az új xbox meg ps.. tehát nem túl elavultak ezek a konzolok? megéri most venni egy ilyet?

ha vennék akkor slimet vennék

2012. aug. 12. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
ha pc veszel az is elég 3-4 évre xbox ból meg nem sokára jön az új viszont annyi előnye van a pc vel szemben hogy biztos fut rajtam minden játék maxon :D 1-2 évig még biztos jó az xbox.
2012. aug. 12. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez egy elég jó vétel.

[link]

Még ha jön is az új Xbox 1-2 évig biztos jönnek ki rá játékok sőt a Microsoft még a Skyp-ot bele akarja varázsolni a mostani Xbox 360-ba nem fogják a több millió eladott konzoljukat csak úgy veszni hagyni legalább is ezt mondta a cég szóvivője egy sajtókonferencián.

2012. aug. 13. 01:02
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

ezt vedd meg jó ár kapsz hozzáa 3-4 játékot egy kontrolert,és 3 havi xbox livot

Amúgy xbox sokkal jobb mint a ps,mivel ps-n habár nem kell fizetni a live tagságot ott sokkal kevesebben vannak,és kevesebb a szerver is.Másrészt azért is szeretik jobban az xboxot mint a ps-t mert olcsóbb.De jobban meg éri egy xbox mint egy ps.

2012. aug. 18. 03:11
 4/5 anonim ***** válasza:
dehogy elavultak! xbox-ot vegyél flash-eltesd ki, mert drágák a játékok, kivéve ha multizni akarsz, az xbox nagyon jó!!! az új xbox meg csak 2013 karácsonyán jöt ki, leghamarabb, és ha akkor akarsz venni egy olyat, akkor max eladod ezt... ! megéri !
2012. aug. 21. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
ez se rossz: [link]
2012. aug. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!