Xbox 360 Kinect vs PS3 vs Wii (vagy Wii U)?
Nem tudom eldönteni.Tudom kinect legjobb mozgásérzékelős.és Ps3 legjobb konzolja és wii pedig legnépszerűbb.
Wii U leveri a Xbox-ot és Ps3 ,persze mert Wii utódja.
Xbox nem szeretem a fizetős!
Melyik olcsóbb és jobb?
Xbox-ot nem szereted, akkor minek van a kérdésben?
Azt honnan veszed, hogy a Wii U leveri a boxot/ps3-mat?
Azért, mert 6-7 év késéssel sikerül ugyanazt a grafikát kihozni? Jövőre Sony/MS következő generációs konzoljai is jönnek, és megint elavult lesz a Wii U.
És egyszerűen nem lehet kijelenteni, hogy leverne bármit is a Wii U, mert teljesen más kategória, Nintendo-t sosem szabad a másik kettővel egybevenni.
Jézusom, szerintem te nyelvtan könyvet vegyél, sokkal olcsóbb, és számodra hasznosabb is.
Amúgy boxnál ha nem akarsz multizni akkor nem kell fizetned egyéb díjat, PS3-nél sem, de ott ennek ellenére tudsz multizni, mert inygen van.
A három konzol közül a ps3 bírja majd a legtovább a piacon!
-Blu ray
-3D-s támogatás..!
A 360 DVD alapont működik, és gondolom én, hogy a következő x-box lesz csak blu ray alapon..! Szal a Sony nagyot húzott ezzel...! Egy játék több 10GB-ot foglalhat el, míg 360-on 8GB körüli..!!!
Grafikailag a ps3, és a 360 veri a Wii-t!
De...!
Játékélményben a Wii szerintem jobb!!!
Hozzátenném: Nincs bajom az x-box 360-al!!!!
Én szeretem a NINTENDO játékait!!!
És aki azt írta,hogy a NINTENDOT nem lehet a másik kettővel összehasonlítani, annak tökéletesen igaza van!!!! Csak én meg fordítva gondolom!!!! :D :D :D
Nem mindenki van odáig az akció, autós játékokért, valaki jobban szeret pl: Marioval játszani...! Pl: Én! :D
És,hogy a grafika jobb a másik két gépen, nem baj, hisz a nintendos játékok egy részénél, nincs is szükség annyira a grafikára, hisz pl: egy Super Mario, ami eleve mesés, NINTENDO alapon fekszik, na ott elmegy ez a grafika..!!!!
Csak hát sajnos a fiatalság jelentős része nem értékeli ezeket a játékokat, Ők inkább COD-al játszanak, vagy más akció játékokkal...!!! Én nem ilyen vagyok! És az ilyen emberek miatt is van: WII!
És,hogy milyen lesz a WII U????
Hát Én azt nem merném mondani, hogy 6-7 év után éri el ugyan azt a szintet...!!! Az igaz,hogy a ps3 nagyon modern,mint írtam blu ray, 3D,... nem véletlen,hogy a ps4-ről még hallani sem lehet...Minek??? :D :D A Ps3 tud mindent!!! DE.....Lehet,hogy a WII U kenterbe veri majd az összes konzolt..! Ezt nem tudhatjuk...!!!
Számomra az igazi játékok a SNES-en voltak, és 22 éves srác vagyok!!!!!!! A Wii nem a grafikájáról híres, de szerintem nincs olyan nagyon rossz grafikája, mint az sokan mondják!!! Nem ps3 szintű, de nem is nagyon rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!