PS3vsXbox360vsWiivsPS2?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?

2012. febr. 22. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
ps3 vagy box. a másik kettő más kategória. wiire teljesen mások vannak, ps2 pedig régi konzol, 6 éve van már kb ps3.
2012. febr. 22. 19:24
 2/10 A kérdező kommentje:
PS2 Slim 2005-2007 jelent meg.
2012. febr. 22. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Az Xbox360 Slim is csak nem olyan régen jött ki, mégis majd 7 éves már maga a rendszer, ugyanígy van a PS2-vel is.

Én a PS3-at vagy Xbox360-at ajánlom. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Én pl. jobban szeretem az Xboxot (számomra kényelmesebb controller, barátoknak is van, és az exkluzívjait imádom). A PS3 vs Xbox360 kérdést naponta többször is megkérdezik, csak keress rá, biztosan megtalálod a választ.

A Wii is jó, de az más stílus. A grafikája elég pocsék (a többihez képest), de aki vesz, nem is azért veszi. Nagyon jó játékok vannak rá, bár nem az én stílusom.

2012. febr. 22. 19:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Szuper!Köszi :D
2012. febr. 22. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:

PS2 12 éves konzol asszem (de minimum 10), az most már kérdés, hogy a slim mikor jött ki, ugyanaz.

Régi, cserébe olcsó, legtöbbet eladott konzol a mai napig, valószínűleg ez már örökre így is marad, és rengeteg játék van rá.

Ha nem számít a grafika, akkor ez is jó, mert már a játékok is szinte ingyen vannak rá eredetiben.

PS3vsX360:

Ezek már jóval erősebbek, itt már HD felbontásban megy a cucc, grafikailag ég és föld a különbség.

X360 sem olyan rossz, de PS3 azért valamivel jobb.

PS3 előnyei, hogy van benne blu-ray lejátszó, ingyenes a multiplayer, több exkluzív van rá, és még pár dolog.

Xbox előnye, hogy olcsóbb, és valamivel jobb a multis rendszer (cserébe ugye fizetős, évi 10k).

Nézd meg melyik exkluzív játékai tetszenek jobban (box: Forza, Gears of War, Halo, PS3: Uncharted, Killzone, Gran Turismo5, Infamous, God of War, Metal Gear Solid 4, Heavy Rain, stb.), mert hiába van PS3-ra 3x annyi exkluzív játék, ha azok közül egyik sem tetszik.

Illetve nézd meg baráti körödben melyik konzol van több embernek, mert mégis csak jobb haverokkal multizni.

Grafika szinte ugyanaz (kivéve 3D esetében, az csak PS3-on létező fogalom, de ez jelenleg csak elég kevés embert érint), joystick is mindkettőnél rendben van, stb.

Wii ugye meg teljesen más.

Grafika itt is PS2 szinten van, erre szinte csak exkluzív játék van, mivel ugye mozágérzékelős cucc.

Ha a komolyabb játékokat (lövöldözős/verekedős/véres) bírod akkor nem neked való, ha csak szórakozásból játszol akkor lehet ez való neked, illetve ha családdal/haverokkal játszanál ez a legjobb.

Vagy ami nemsokára jön, Wii U.

Next gen box és PS meg még minimum 2 év mire jön, azokra nem érdemes várni.

2012. febr. 22. 21:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Ne tudjátok melyik boltot vegyek?
2012. febr. 23. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a legmegbízhatóbb.

Viszont a legolcsóbb az azthiszem a konzolgame.hu.

2012. febr. 23. 18:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Majdnem lefogyot pár konzolok!
2012. febr. 23. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem a legolcsóbb, de én itt vettem még Xbox360-at, és megbízhatóak:

[link]

2012. febr. 23. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezt még egyszer magyarul megismételnéd? :)

2012. febr. 23. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!