Szerintetek a Samsung UE32D6100-as TV ára mennyivel csökkenhet december közepéig?
Szia!
Szerintem vegyél inkább TV-t!
Mondjuk Panasonic, Sony, vagy esetleg Philips-et!
Érdekes, hogy Németországban is tele vannak a boltok Samsunggal, amik gyönyörűek és csodásak a színeik, mégis inkább mindenki a fent soroltakat veszi, a fentebb sorolt sorrendben! :) És nem a Saturnból, Media Marktból vásárolnak, hanem az internetről! (P.Amason.de, Ebay, stb..)
/Pl.Saturn-Média M. 1000€, interneten 500-650€! NEM MINDEGY! ;):)/
De valószínűleg csak a Designer dolgozik a Samsungnál, mert a szépségén kívül semmi egyéb nem jó benne!
Én minden képen átgondolnám a helyedben a márka választást, nekem is volt TV-m, csak a duplájába került az általad írt árnak! :S
És természetesen csalódás. A közepén pl.egy csík kiégett! :S
Porszívó tönkrement, stb.. A Miele mosógép, mosogatógép, száríógép miért nem megy tönkre 20 év után sem?!
Szerintem gondold át és örülj neki, hogy eddig még nem vetted meg! ;):)
Szia!
Elsővel ne foglalkozz!
Szerintem nem érdemes tovább várni.
Ugyanabban a helyzetben vagyok mint ,te csak én a 40 es változatot akarom megvenni. Boltba megnéztem nagyon szép képe van ,viszont tényleg az internetről érdemesebb megrendelni (általában) mivel a legtöbb esetben olcsóbb.
Nekem 40D6100-am van,és legközelebb is Samsungot vennék, az előző tv-m is samsung volt. :)
Sony egyébként még jó cucc. Philips-et soha!!! A családban van, (Nem kamuzok!!) 2 havonta jön a futár és viszi a szervizbe. Pedig az egy 250.000 ft-os tv volt, ezelőtt 1 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!