Mitől kapcsol be a tv magától?
Figyelt kérdés
Kb. hete van ez, többször előfordult, hogy magától bekapcsol a tv a hálószobában. Pl. most is bejöttem a fűnyírásból és ment az M2. Kikapcsoltam, áthoztam a távirányítót a szobámba és bementem 20 perc múlva megint. Hát az AV- n volt... kb 7 éves CRT orion tévéről van szó. (Aki idióta módjára szellemekre fogja megmagyarázás nélkül, durván lepontozom).2011. júl. 22. 11:20
1/5 anonim válasza:
Nekünk is ugyanezt csinálta, aztán rájöttem, hogy a parabola beltéri scart kábellel volt rákötve és akár egy pillanatnyi áramszünet után - viharos időszakban gyakran - a beltéri újraindult, és a scart összekötés miatt bekapcsolta a TV-t. A megoldás egy szünetmentes táp lett. Ezzel a Tv és a beltéri is jól járt. :)
2/5 anonim válasza:
(előző vagyok)
Neked nincs esetleg a scarton egy "asztali" MindigTV dekóder? Ha lehet kösd át antennakábelre, akkor nem fog okoskodni, és békén hagyja a TV-t, de egy olcsó szünetmentest mindenképp javaslok.
3/5 muscleman666 válasza:
Szellemek vannak a házadba , vagy az asszonyod egy UFO!
4/5 Samara Morgan (KÖR) válasza:
én kapcsolgatom ! XD
5/5 anonim válasza:
nekünk is CRT orion tvnk van és ugyan ezt csinálja...nagyon idegesítő :@@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!