Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 játék írás. Miyen dvd?

Xbox 360 játék írás. Miyen dvd?

Figyelt kérdés
ez a dvd jó lenne xbox játékok kiírására??vagy milyet ajánlotok??ha tudtok akkor linkeljetek.
2010. okt. 27. 19:59
 1/8 A kérdező kommentje:
2010. okt. 27. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:

bocsi a link lemaradt itt van:

[link]

2010. okt. 27. 20:00
 3/8 anonim válasza:

Verbatim, én a helyedben csak ezt használnám.

Amit belinkeltél az egy fo*s.

Jó lehet rá írni, meg be is olvassa, de jobb a boxodnak ha minőségi lemezt raksz bele.

Jah meg ha van winyó a boxodban, akkor mindenképp másold fel a játékot, h onnan menjen ne a meghajtó pörögjön állandóan, ez már csak azért is jobb mert csendesebb így.

2010. okt. 27. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Verbatim+R
2010. okt. 27. 20:17
 5/8 A kérdező kommentje:
és verbatim dvd-t hol tudok venni?és mennyibe kerül?
2010. okt. 27. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak és kizárólag VERBATIM DVD+R lemezt!! A legjobb, legmegbízhatóbb, és az élettartama is kiváló! Xbox 360 játékra a legjobb!
2010. okt. 30. 19:37
 7/8 anonim válasza:
eddig en is Verbatimot probaltam es nagyon jol ment de mivel mar elfogyott es nem kaptam mast csak ezt a Maxell-t vettem es nekem ez is nagyon jol bevalt
2010. nov. 23. 19:57
 8/8 anonim válasza:
a Mexellel kapcsolatban az utolso 3 Maxell Dvd-t nem irtam meg mindig ugyanabban a pontban pontosan 45% hibat irt ki...de lehet nem a Dvd-vel van a baj...megprobalok mast megirni majd...de a tobbi Dvd-t jol megirtam tehet 10\7jo
2010. dec. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!