Nem megy az LG KP502-emre a játékfeltöltés. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Letöltöttem jó kis játékokat, megnyitom a PC Suite-ot, és a JAVA-nál nincsen semmi a mappában. =S Pedig jó fájlban van. Kérlek titeket, segítsetek! :)2010. jún. 29. 14:52
1/2 A kérdező kommentje:
Mostmár kiírja a játékokat, de nem tudom felrakni, mert telepítéskor ezt írja ki: Nem sikerült csatlakozni a mobilkészülékhez. Ellenőrizze a COM-portot és csatlakozzon üres képernyővel. A többfunkciós működés miatt az üres képernyő ellenére sem sikerült a csatlakozás. <-ennyi. Már azt hittem, fejem verem a falba. =S Kérlek, segítsetek! =(
2010. jún. 29. 16:03
2/2 A kérdező kommentje:
De semmit sem enged felrakni rá. :"( T^T
2010. jún. 29. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!