Samsung S5230 -on hogy lehet konkrét telefonszámokat letiltani? (T-Mobile)
Figyelt kérdés
Egy srác hivogat több számról is,és le akarom tiltani h. ne érjen el.Hogyan?Hol lehet?2010. jún. 22. 18:51
1/9 anonim válasza:
Ezt nem a telefonon tudod letiltani hanem a T-mobilnál kell kérned.
2/9 anonim válasza:
bemész a híváslistába. kiválasztod a számot. rámész, ott lesz jobb oldalt lent, hogy egyebek. hozzáadás a tiltólistához. igen. és mindegyik számmal megcsinálod.
3/9 A kérdező kommentje:
ohh nagyon köszönöm :D
végre nyugodtan aludhatok
:)
2010. jún. 22. 19:28
5/9 A kérdező kommentje:
aham :D
most nagyon happy vagyok :D
2010. jún. 22. 20:10
6/9 A kérdező kommentje:
hejhó...mégsem jó...most hívott meginn :S
most akkor mi a bibi?
2010. jún. 22. 20:46
7/9 anonim válasza:
nem lehet hogy valami új számról hívott?
8/9 A kérdező kommentje:
nem...totál ugyan az a szám volt
2010. jún. 22. 21:31
9/9 anonim válasza:
nekem is samsung 5230-asom van. Igen amit leírt itt az egyik válaszoló, tényleg van olyan ÍRVA. De gyakorlatban nekem sem működik, hiába nyomok rá, hogy hozzáadás a tiltólistára...Amely számot leakartam tiltani, az uugyanúgy tudott engem hívni. Kipróbáltam családi számokkal, és tudtak hívni engem, illetve én őket. Szóval nem értem mire való ez a funkció.De a neten azt írták, hogy nincs benne hívásszűrő.Szóval ne reménykedjünk..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!