A samsung S5230 buta? :O
Neem.!
Nem olyan nagyon okos, de szerintem az árát mindenképpen megéri! Nem rossz teló :)
A samsung s5230 ról a véleményem:
3,2 megapixeles kamera:
Parasztvakítás.Írtózatosan sz@r képeket csinál.
Érintőkijelző:Hamar tönkremegy és karcolódik.Ráadásul TouchWIz ami lassú.
Egyéb:
Nincs rajta oprenszer.Ergó nem lehet rá játékokat programokat telepíteni gari vesztés nélkül.
Nekem s5230-as telefonom van. Érdekes nekem nagyon szép képeket csinál.
Megis akartam mutatni, de nem tudom feltölteni a képet képfeltöltés.hu-ra.
De lehet rá játékokat feltölteni és telepíteni szóval ez sem igaz. Az viszont igaz, hogy nincs benne WIFI.
Én nekem tökéletesen megfelel 1x sem fagyott le, kapcsolt ki magától stb...egyik ismerősömnek van Lg telefonja érintős és szerintem elég gyenge...na az tényleg nem készít szép képeket+videót, le is fagy stb...
Egyáltalán nem buta telefon, és külsőre se ronda.
Köszi a válaszokat!
Jah, és Kedves 11:03-as!
Ha nem ismered a telefont NE ÍRJ RÓLA ,OLYAT AMI NEM IGAZ!!!
Mivel már megvan a teló, igaz volt rá a legutolsó komment!
Szerintem is jó telefon! Nekem szombat óta van meg és nem bántam meg, hogy ezt választottam! Érintésre gyorsan reagál, és nem vettem róla még le a fóliát a képernyőről és ha nagyon karcos lesz, veszek rá. Nem szeretném, hogy karcolódjon. Én már tettem rá játékokat(Avatar, Crazy Taxi, UNO, Legyen Ön is milliomos, Miami Nights...), sőt még rajzoló progit is. Egyáltalán nem olyan buta, mint mások hiszik. Én szeretem. Igaz a fényképezője lehetne egy icipicivel jobb, de elfogadjuk így ahogy van! Nem készít csúnya képeket! És én pl. nem azért vettem, hogy netezgessek rajta, arra ott a számítógép+net.
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!