Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung S5230 buta? :O

A samsung S5230 buta? :O

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
2010. jún. 22. 10:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Neem.!

Nem olyan nagyon okos, de szerintem az árát mindenképpen megéri! Nem rossz teló :)

2010. jún. 22. 10:59
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Az Nagyon BUTA, ha már egy kib@szott Wi-Fi lenne benne akkor azt mondom kellene is...
2010. jún. 22. 11:03
 3/17 bp1985 ***** válasza:
0%
Meg nem lenne ennyire alaptelefon. Kb egy nokia 5110 szinesbe. Ja, meg tud mp3-at, meg van egy sz@r touch kijelzője, azt csókolom. Ebből a pénzből inkább telefont vennék, nem játékszert.
2010. jún. 22. 11:42
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

A samsung s5230 ról a véleményem:

3,2 megapixeles kamera:

Parasztvakítás.Írtózatosan sz@r képeket csinál.

Érintőkijelző:Hamar tönkremegy és karcolódik.Ráadásul TouchWIz ami lassú.

Egyéb:

Nincs rajta oprenszer.Ergó nem lehet rá játékokat programokat telepíteni gari vesztés nélkül.

2010. jún. 22. 12:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem s5230-as telefonom van. Érdekes nekem nagyon szép képeket csinál.

Megis akartam mutatni, de nem tudom feltölteni a képet képfeltöltés.hu-ra.

De lehet rá játékokat feltölteni és telepíteni szóval ez sem igaz. Az viszont igaz, hogy nincs benne WIFI.

Én nekem tökéletesen megfelel 1x sem fagyott le, kapcsolt ki magától stb...egyik ismerősömnek van Lg telefonja érintős és szerintem elég gyenge...na az tényleg nem készít szép képeket+videót, le is fagy stb...

Egyáltalán nem buta telefon, és külsőre se ronda.

2010. jún. 22. 12:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez kimaradt, nekem már megvan egy ideje, egy karc sincs az érintőjén (vigyázni kell rá) és egyáltalán nem lassú, nekem gyorsan reagál érintésre. Szerintem aki nem ismeri ezt a telefont, csak látta, esetleg fogta már kézbe az semmit nem számít...akinek van ilyen telefonja környezetemben elég sokaknak mindenki megvan vele 100%-osan elégedve. Persze figyelni kell az igényeidet, mindenkinek más igényei vannak...az alapján kell választani mobilt.
2010. jún. 22. 12:24
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Jah, és Kedves 11:03-as!

Ha nem ismered a telefont NE ÍRJ RÓLA ,OLYAT AMI NEM IGAZ!!!

Mivel már megvan a teló, igaz volt rá a legutolsó komment!

2010. jún. 22. 18:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Én tettem a kijelzőjére egy fóliát, 200 ft ért 3 at is kaptam! Tény, hogy nincs benne wifi és nem csúcs a kamerája, DE! Ha netezni akarok, akkor laptop, ha fényképezni, akkor fényképezőgép! Iphone a flasht sem tudja, mit netezzek vele :)
2010. jún. 23. 00:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm még jöhetnek:)
2010. júl. 6. 15:12
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó telefon! Nekem szombat óta van meg és nem bántam meg, hogy ezt választottam! Érintésre gyorsan reagál, és nem vettem róla még le a fóliát a képernyőről és ha nagyon karcos lesz, veszek rá. Nem szeretném, hogy karcolódjon. Én már tettem rá játékokat(Avatar, Crazy Taxi, UNO, Legyen Ön is milliomos, Miami Nights...), sőt még rajzoló progit is. Egyáltalán nem olyan buta, mint mások hiszik. Én szeretem. Igaz a fényképezője lehetne egy icipicivel jobb, de elfogadjuk így ahogy van! Nem készít csúnya képeket! És én pl. nem azért vettem, hogy netezgessek rajta, arra ott a számítógép+net.

Nekem ez a véleményem.

2010. júl. 7. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!