Jó telefon a samsung s5230?
Figyelt kérdés
megéri megvennio 26ezeréert?2010. jún. 18. 09:08
1/20 anonim válasza:
nem.. az a telo egy nagy szar :D
2/20 A kérdező kommentje:
irnál valamit rola? mi a baj vele? mit vehetnék helyette árában? előre is köszi.
2010. jún. 18. 09:25
3/20 anonim válasza:
hát.. nem tom de nekem nagyon nem jön be...
"blutut" szar... a menü megint nem jó.. nem forog el fordításra.. nekem az lg kp 500 jobban bejön
4/20 anonim válasza:
szar teló
nokia 5230 RESPECT
olvass pár oldallral visszább
kb ezer kérdés van már a szar s5230 ról
5/20 Jovanny válasza:
Minden nap 3 ilyen! Olvass és tanulj. Egyébként jó teló csak már fárasztó, hogy naponta többször leírjam. Az meg baromság, hogy nem fordul a kép, ha elfordítod a telót.
6/20 A kérdező kommentje:
megveszem. aki azt mondja hogy szar az nemistudja megindokolni. vagy azt irják hogy jó, vagy azt hogy szar de titok h mi a szar benne. nekem jó lesz. köszönöm a segitséget.
2010. jún. 18. 10:43
7/20 bp1985 válasza:
Hogy miért rossz? Nem lehet játékot rárakni, nem lehet témát rárkni, hedseten lévő gombbal nem lehet felvenni, lassú a touch, stb. Vegyél inkább valami normális telefont.
8/20 anonim válasza:
Figy szerintem annyira nem rossz nekem a legnagyobb bajom az hogy nincs benne Wi-Fi ezért nem is kéne.
9/20 anonim válasza:
Nekem meg ilyen van,és igenis tud gyors is lenni,sőt nekem mindig az.Lehet rá játékot meg témát tenni,nem véletlenül van az internet.Tudod beírod a gugli keresőbe h. samsung s5230 theme download és kész=) és letöltöd és csatlakoztatod a telefont..és belehúzod a mappába a témát,és hopp,ott van:D
És a "blútúsz" meg igenis jó rajta..én azzal szoktam mindig szórakozni..mindenkitől lopkodom a zenéket meg a videókat:D:P
10/20 A kérdező kommentje:
köszi! megvettem az előbb. eddig teljesen jó. és már raktamm rá témát is. ahhozhképest h korábban valamelyik okos megmondta h nemlehet. meg h szar.
2010. jún. 18. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!