Hogy tudom aktiválni a SIM kártyám? (T-Mobile)
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy telefont (használtan) ma pedig egy SIM kártyát. (Ez pedig vadonat új)
Ha hívni akarok vele,akkor nem enged. Ezekszerint regisztrálni kéne.
Hogy tudom ezt megtenni?
2010. ápr. 30. 12:38
1/11 anonim válasza:
Amit vettél sim kártyát, annak a csomagolásában van egy papír, amin rajta van milyen számot kell felhívnod.
2/11 A kérdező kommentje:
Ebben sajnos semmilyen papír nincs. :S
2010. ápr. 30. 12:42
3/11 anonim válasza:
06-30-633-6366
Ezen a számon kell minden t-mobilos sim kártyát aktiválni! A kártyádról jelenleg csak ezt az egy számot tudod hívni, ingyenes, hívd fel!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sikerült!
2010. ápr. 30. 12:58
5/11 anonim válasza:
Nagyon örülök! Nagyon szívesen!
6/11 anonim válasza:
Én is tegnap vettem egy SIM kártyát. Mikor beletettem a telefonomba akkor egyből tudtam róla telefonálni (barátomat egyből tudtam hivni). Majd mikor este felhivtam az aktiváláshoz megadott számot, akkor már azt mondták,h aktiválva van...és nem tudják a nevemre irni. Akkor most mi lesz? A kártyát én bontottam ki.Légyszi segítsetek.
7/11 anonim válasza:
nekem még amit leírtatok telefon számot se engedi felhívni. Azt írja: Mobilhálózat nem érhető el. Mit tegyek?
8/11 anonim válasza:
jerouzdiuz8rtzurzitfzrtjioru78örujp6i7ö966opt7i9ö56i7u69oi7
10/11 anonim válasza:
szia
hívd a +36306336366 számot ahol ügyintéző kérdi a személyes adatokat és a sim plasztikkártyán, a vonalkód alatti számsort ezt kell bediktálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!