Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem veszi meg nekem?

Miért nem veszi meg nekem?

Figyelt kérdés
most mondhatjatok h hulye p***a vagyok, de nekem ez fontos. apukám elég gazdag és nem vesz nekem iphonet. pedig én nagyon szeretnék. neki sem iphoneja van. azt mondja rá hogy felesleges. hogy tudnám rávenni hogy vegyen nekem?
2016. júl. 12. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Igaza van, hogy felesleges.
2016. júl. 12. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Hiába gazdag, lehet hogy neki is direkt nem iPhone-ja van: gondolom ért a telefonokhoz, és pontosan tudja, hogy az iPhone-oknál 70%-ban a márkanevet kell megfizetni, és csak a maradék 30% a telefon ára, és a vagyona ellenére megfontolt, nem vesz olyat, ami abszolút nem éri meg az árát, még menőzésből sem. Mit mondjak, igaza van, ha gazdag lennék, akkor se vennék én se, annyi pénzért minimum 3x jobb Androidosok vannak!
2016. júl. 12. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
mégsem olyan gazdag
2016. júl. 12. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Menjél el dolgozni és akkor lesz iphoneod.
2016. júl. 12. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
2016. júl. 13. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért nem veszi meg az apukád mert ő egy jó szülő. Ha megvette volna az iphonet első kérésre akkor néhány hónap múlva már a mac kell utána az autó stb(oké ez nem mindig igaz azért).Próbálj meg elmenni diákmunkára, legyél kedves és segíts otthon, mutasd meg neki hogy tényleg kell, csinálj is érte valamit!Mert az életben ugye mindent ki kell érdemelni.
2016. júl. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!