Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia kihozta az Ingyenes...

Fkris kérdése:

A Nokia kihozta az Ingyenes GPS-t?

Figyelt kérdés

Úgy tudom h a Nokia kihozta az Ovi térkép oan változatát,ami az Offline GPS ezést is támogatja.(és azt is írja hogy ingyenes)

Ezt elhiszem,mivel fenn vlt a nokia weboldalán,de mégis mibe kerülhet ha ráteszem a telefonomra?

Csak úgy sacper,mert nemsoká megyek a Nokiához és a Pannonhoz is ezügyben...

Csak hogy ne kapjak esetleges szívrohamot az áraktól:D

2010. ápr. 14. 18:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne,mert gépre már leszedtem,már csak a telefonra kellene áttelepíteni,de ha egy forintba is kerül,akkor hagyom a francba
2010. ápr. 14. 18:58
 2/20 A kérdező kommentje:

Én is csontra így vagyok vele:D

Telón már fenn van,csak nem fogadtam el még aa szerződést,úgy meg nem vehetik a pénzem:P

2010. ápr. 14. 18:58
 3/20 anonim válasza:
A program ingyenes ha van gps vevő a telódba akkor a gps-ezés is ingyenes amúgy oda van írva melyik telókra jó.
2010. ápr. 14. 19:03
 4/20 anonim ***** válasza:
Már mióta -.-" nekem 5800 van és alapból van rajta tök ingyenes az egész. Miért is kéne fizetni érte? GPS vevő ha van a mobilba akkor lehet.
2010. ápr. 14. 19:09
 5/20 A kérdező kommentje:

Nekem is 5800-m van,csak nemrég véletlen rányomtam,és kidobta azt az üzit hogy 600 utána hogy 300ft alá esett az egyenleg,bár ez még az ingyenes cucc elött volt:D

És mondjuk európatérképet hol szedek le hozzá,mert a nokia oldalán csak a Map Loader van.

2010. ápr. 14. 19:13
 6/20 anonim ***** válasza:

Itt a link válaszd ki a telefont és tölts le onnan , és másold a telefonra.Ne írd be a telszámod , mert úgy pénzbe kerül.

[link]

2010. ápr. 14. 19:34
 7/20 anonim ***** válasza:

19:34-nek

ráadásul nem is kevésbe!

Annyit fizettem az internetért,hogy kb 2 gps KÉSZÜLÉKET! vehettem volna azon az áron.....

2010. ápr. 14. 19:47
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha van GPS a telóban, akkor nem úgy van a használata hogy vapról tölti le a térképet, épp ahol jársz, és azért kell fizetni?Tehát az adat forgalomért?
2010. ápr. 14. 19:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez már nekem is megfordult a fejemben...
2010. ápr. 14. 20:28
 10/20 anonim ***** válasza:

Na, akkor tisztázzuk a dolgokat ! :) Amit linkeltem az egy teljesen ingyenes program , ingyen lehet használni offline módban , ebbe beletartozik az autós és gyalogos gps követés és hangutasítás.100% hogy ingyenes , már ki is próbáltam.

És itt a miértje , A nokia eddig wapon keresztül szolgáltatta a gps adatokat , de ennek vége.Túlságosan levolt terhelve a rendszer , rengeteg kb-ba került a navigálás és kevesen használták.A nokiának van egy gps szoftvert gyártó részlege , és úgydöntöttk h ingyenessé teszik a navigációt és ezzel hatalmas előnyt szereztek a többi gyártóval szemben.Higgyétek el h ingyenes , először éni kételkedtem de már kipróbáltam és teljesen ngyenes a dolog.

Persze vannak olyan opciók amikre előlehet fizetni(pl forgalomfigyelés ) de ha azt megnyitod többszr rákérdez h akarod-e vagy sem.

Amit linkeltem onnan válasszátok ki a típust , és töltsétek le a gépre , és onnan másoljátok át a telefonra és így nincs adatforgalmi díj.

Remélem felhomályosítottam mindenkit :)ha van még kérdés írjatok :)

2010. ápr. 14. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!