Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Microsoft Lumia-ról mi a...

Microsoft Lumia-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

50-60 ezer között megéri Lumiát venni?

Egyébként 50-60 ezer között szeretnék telefont venni majd ősszel,de a Samsungot sokan szidják,szóval kíváncsi vagyok,hogy a Lumiáról mi a véleményetek?

Konkrét típust még nem néztem ki.

2016. jún. 3. 17:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Egyik telefonom egy Lumia 640-es már tavaly nyár óta, semmi probléma nincs vele és minden jó. Viszont! Mivel WP így kevesebb alkalmazás elérhető mint mondjuk egy androidon. Tehát nincs snapchat amit sokan hiányolnak meg rendes youtube alkalmazás stb.
2016. jún. 3. 17:41
 2/17 anonim válasza:
63%
Szerintem jó telefonok a Lumiák. Nekem egy 640-es készülékem van és meg vagyok vele elégedve. Stabil, igaz kevesebb applikáció található meg, de amiket én használok megtaláltam. Facebook,Messenger,Instagram, meg az ilyen ismertebb applikációk. Az androidnál milliószor stabilabb gyorsabb. Remélem tudtam segíteni további szép napot! :)
2016. jún. 3. 17:42
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
50-60ert a xiaomi redmi3 a legjobb valasztas
2016. jún. 3. 17:42
 4/17 anonim ***** válasza:
23%
Soha többet wp
2016. jún. 3. 17:45
 5/17 A kérdező kommentje:
miért?
2016. jún. 3. 17:45
 6/17 anonim ***** válasza:
22%
Én alig várom, hogy megszabaduljak tőle, folyton újraindul, kidob random alkalmazásokból (még gyári alkalmazásokból is!), néha azért be tud lassulni, és buggolni is tud elég szépen (Pl:nem érzékel semmit a kijelző, de magától elkezd gépelni). Elég is volt ebből a rendszerből nekem, inkább szenvedek az Androiddal. (Lumia 635 van nekem)
2016. jún. 3. 18:02
 7/17 anonim ***** válasza:
23%
Az megvan, hogy egy kihalasra itelt rendszerrol beszelunk? A microsoft megvette a Nokia mobilreszleget, nekiallt windows phone-t arulni, es szepen belebukott. Honapok kerdese, hogy megjelenjen az utolso termekuk.
2016. jún. 3. 18:03
 8/17 A kérdező kommentje:
akkor lehet,hogy Xiaomi Redmi Note 2-t veszek
2016. jún. 3. 18:13
 9/17 anonim ***** válasza:
az is nagyon jo dontes
2016. jún. 3. 18:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Itt az interneten ne hallgass senkire! Mert soha nem tudod hogy mikor hazudnak. Akik azt írják hogy lassú, lefagy, újraindul stb. azok azért írják mert: soha az életükben nem volt lumia a kezükben, vagy valami nagyon elavult telefont használnak és arról itélik meg a többi telefont, vagy a windows 10 insideres változatát használják. Meg ugye tudni kell használni a telefont is. És ez a másik 2 rendszeren is így van. Ha nem tudod normálisan használni akkor neked soha nem lesz jó. Tehát mind a 3 mobil rendszer (adroid, ios, wp) jól meg vannak csinálva csak tudni kell használni. Az hogy melyiket vedd meg az attól függ hogy melyik rendszer tetszik. Iphone-nál a pénztől is függ mert nem olcsóak. Úgyhogy amit én tanácsolok neked: Válaszd ki milyen telefont szeretnél, próbáld ki és csak utána vedd meg. És természetesen meg kell tanulni használni.
2016. jún. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!