1/9 anonim válasza:
Az asszonynak az van, androidra már semmiképp sem térne vissza.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem,de ez szubjektív...
3/9 anonim válasza:
Ha 1-1,5 évig tervezed használni, akkor igen. Hosszabb távra szerintem már nem, de ez az igényeidtől is függ.
4/9 anonim válasza:
megéri, csak azon a rendszeren kell hagyni, amin megkapod, akkor imádni fogod. :D mi is most vettünk
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de miért éri meg jobban most iphone 5s-t venni teszem azt egy Huawei P8at
2016. febr. 21. 21:53
6/9 anonim válasza:
Neked?
Megéri, vegyél!
Vásárolj!
Fogyassz!
Agymosott.
7/9 anonim válasza:
Decemberben vettem iOS 7-tel amit nem fogok frissíteni. Érezhetően gyorsabb mint az előző 4s. Vedd meg, szeretni fogod.
8/9 A kérdező kommentje:
miért nem frissítitek?
2016. febr. 24. 19:26
9/9 Legonday válasza:
Mint írták akkor éri meg ha nem hosszabb távra tervezel.Én ha vennék akkor már inkább SE-t,és hogy azt miért? Mert nem sokkal trágább hosszabb távra jobb és tök sok új funkció van rajta. Miért ne frissítsd? Azért mert az 5S már régebbi telefon és az új IOS-t már nem bírná olyan jól.Tehát belasulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!