Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem léptet be a telefono...

Miért nem léptet be a telefonom a létrehozott gmail fiókba (nem is az első amit létrehoztam, és miért nem tudok a play áruházból telepíteni telefonra?

Figyelt kérdés

Létrehoztam a google fiókomat be is adja bizonyos esetekben a kezdőoldalát (beérkezett üzik) de ha telepíteni szeretnék a play áruházból ezt a hibaüzenetet kapom : "Hiba történt az információk szerverről való lekérése során.(RPC:S-7:AEC-0 I3 CK X4TM-VWYTK)"

A telefonom vodafone smart II Alcatel V860 as. Wifihálózat be van kapcsolva rajta észleli is de mégsem enged letölteni.

Valami megoldás ez esetben?

2016. jan. 24. 11:54
 1/2 A kérdező kommentje:
más telefon mellettem, simán veszi az akadályokat.
2016. jan. 24. 11:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Tehát a telón az accountok menüpontál hozzáadtad a gugli fiókodat? Böngészés megy?

Ha az eredeti Gingerbread rom, akkor a hibaüzenet alapján érdemes lehet frissíteni a Google Play Store-t és a Google Play Service-t- Az apkmirror lapon ezeket megtalálod, letöltöd és kézzel kell telepítened, előbb a Play, utána a Service.

Próbáld ki pl. ezeket, ne a legújabbakat:

[link]

[link]

2016. jan. 24. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!