Megéri még az iPhone 4s?
Karácsonyra kinéztem magamnak, de sok helyen olvastam, hogy nem éri meg, mert nem adnak rá valemilyne támogatást (nem értek hozzá). Az iPhone 5s-t túl drágának találom, maximum részletre tudnám megvenni, de nem találtam olyan helyet, ahol erre lenne lehetőség. Mivel még nem volt eddig semmilyen Apple termékem, ezért kicsit elhamarkodottnak találnám a drága Iphone 5s-t megvenni, mert lehet, hogy nem is tetszik az egész, ráér még.
Mi a véleményetek erről? Tényleg olyan szar az iPhone 4s? Nekem nagyon szimpatikus telefon, ismerősömnek olyan van, ők 2 éve 75.000-ért vásárolták (én 60.000-ért néztem ki az Euronicsban) és ő azt mondta, meg van vele elégedve, szerinte jó.
Akkor azt semmiképp sem? Szeretnek mar egy Apple termeket :)
Es az Iphone 5c? Az 90.000 korul van bar az is csak részletre jöhetne szoba:s
Csak iOS jöhet szóba?
Mert ha nem akkor ott vannak a (szerintem) sokkal jobbak mint a nexus-ok, Huawe p8, xiaomi redmi note 2, meizu m2 note, LG g3, moto g, és a lumiák is elég jó
Sajnos az iPhonok azoknak az embereknek vannak akik évente ki tudnak fizetni 150-200 ezret egy új telóért
(Saját vélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!