Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy core prime...

Pc_gamer kérdése:

Samsung galaxy core prime vélemény?

Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

:D

neked jó lesz :D

2015. nov. 8. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Túlárazott, mint a több Samsung ebben az árkategóriában, itt már elvárás lenne egy jobb minőségű ips kijelző, ebben csak sima tn panel van.
2015. nov. 8. 14:06
 3/12 A kérdező kommentje:
1-válaszoló!!te honnan veszed hogy nekem jó lessz??? épp azért kérdem mert nem tudom milyen!!!látszik nincs nagy felfogásod!!! :D :D :D :D
2015. nov. 8. 17:03
 4/12 A kérdező kommentje:

2-válaszoló!!

köszönöm!!

ezen kivül jól megy nem laggol vagy ilyesmi???

2015. nov. 8. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

1-es vagyok

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Szerintem ne is vegyél telefont. Ilyen fogalmatan embereket ...és még nekem nincs "nagy felfogás"-om...behalok rajtad...LOL...még neki áll feljebb, amikor itt szarakodik ezekkel a kérdésekkel és ha meg lesz neki mondva, hogy valami nem jó, akkor sem adja fel...hallod...konnektorba is belenyúltál amikor mondták, hogy ne? :D

pc_gamer...xD... LOL ... nokedli vagy nem pc_gamer...

huzzá haza

ja csak hogy ne lehessen azt mondani, hogy offolok:

Samsung galaxy core prime vélemény?

S Z A R

2015. nov. 8. 17:39
 6/12 A kérdező kommentje:
szerintem is jobb lenne ha meghalnál!!a nokedlit meg tartsd meg magadnak!! :D :D egyél döglésik azt ajánlom kis köcsög!!! :D :D legalább van pénzem és van eszem megkérdezni milyen mielőtt megveszem!!! :D :D :D
2015. nov. 8. 18:36
 7/12 anonim ***** válasza:

"szerintem is jobb lenne ha meghalnál!"

én nem írtam neked, hogy haljál meg, de ugye lehet nem csak olvasni nem tudok, de írni sem.

":D :D legalább van pénzem és van eszem megkérdezni milyen mielőtt megveszem!!! :D :D :D"

Milyen pénzed? Hol vagy te a pénztől? Hát ez a telefon 50e alatt van. Ha lenne pénzed akkor nem ilyenben gondolkodnál.

Meg ha lenne eszed akkor sem.

Ja várjál, kiírtad sokszor ugyan azt a kérdést, bár nem szó szerint. Többen válaszoltunk rá, értelmes alternatívát is kaptál. Gyakorlatilag az lett mondva, hogy ne vegyél ilyet, mert nem éri meg.

Ennek ellenére ugyan úgy kiírtad ezt a kérdést is, mint egy igazi hülye gyerek, és még neked áll feljebb. De persze ugye eszed az van.

Na látod ezért írtam, hogy neked jó lesz. Az ilyen gyökerek megérdemlik. Csak azt nem tudom, hogy ha van pénzed, akkor miért nem vetted már meg?

Menj be holnap a sarki gsm-be aztán fizesd ki, élvezd az életet, hiszen pénzed is van meg eszed is.

pc_gamer... xD behalok...és ilyeneket kérdez de csak ilyenre van pénze :D hát akkor min vagy te pc_gamer? :D hallod, már a videoton tvc nem menő ám... :D

de eszed az van

2015. nov. 8. 18:52
 8/12 anonim válasza:

pc_gamer=anyu vegyél nekem májnkjáftot!!

Van pénzed...lol...igazi gamer lennél tudnád, hogy egy rendes mechanikus bill kerül annyiba (vagy többe) mint amennyiért te telefont akarsz...

Itt egy gamer: https://www.youtube.com/watch?v=-yfMoIVTilo

Jah, amúgy a telefon szar, nem éri meg, van annyiért ami többet tud...

2015. nov. 9. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:

felesleges, hagyjad :D

mindezek után már még egyszer kirakta :D

2015. nov. 9. 23:06
 10/12 A kérdező kommentje:

már bocsánat!!de ez egy olyan oldal ahol kérdésekre kell válaszolni!!nem olyan oldal ahol szidni kell egymást!!

jó bevallom én se ugy irtam ahogy kellett volna és bocsánat!!!

#6 válaszoló te honnan tudod hány éves vagyok?? :D :D

eggyátalán tudod hogy él-e még anyám vagy nem??

gondolkozz el mielőbb írsz oké!! :)

nem sértésnek irtam!! :)

és már vettem egy LG G3-s-telefon!! :)

További Szép Napot Mindenkinek!!

2015. nov. 11. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!