Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan értelmezzem az alábbi...

Hogyan értelmezzem az alábbi SMS-t?

Figyelt kérdés

A telekomtól (feltételezem) jött ma reggel a telenoros telefonomra, bemásolom:

"Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a .....MT azonosítóhoz kapcsolódó vásárlás/szerződéskötés dokumentumait honlapunkon (telekom.hu) az online ügyintézésbe történő belépést követően a Dokumentumok menüpontban olvashatja el vagy töltheti le. Amennyiben még nem tette, akkor váltson elektronikus számlára és kezelje havi számláit kényelmesen, biztonságosan és egyszerűen! Üdvözlettel: Telekom. A küldő száma: +36309303100.

Namármost nekem van egy előfizetésem a Telekomnál, akkor miért nem a 30-as mobilomra küldik? A 20-as számomat (ami kártyás) viszont elég sok ember ismeri, olyanok is, akik hivatalos irathoz az egyéb adataimat is elkérték mostanában. Az MT azonosító számomat viszont nem tudom, mert nincsenek nálam a papírjaim (nem vagyok ott jelenleg, ahol a papírokat tartom.) Szerintetek gyanakodjak arra, hogy valaki az adataimmal valamilyen szerződést kötött vagy vásárolt a Telekomnál, és mivel csak a 20-as számomat tudja, ezért azt adta meg, vagy hülyeség és csak egy sima SMS a Telekomtól? Mi a véleményetek?

2015. szept. 8. 18:12
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy mindkét szolgáltatónál évekkel ezelőtt kötöttem a szerződést!
2015. szept. 8. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:

....."akkor váltson elektronikus számlára és kezelje havi számláit kényelmesen, biztonságosan és egyszerűen!"...

a lényeg ez a mondat..ez egy reklám, amiben erőltetik az elektronikus számlát...

szerintem.

nem vásásrolt seki a nevedben..

fuss neki mégegyszer, próbáld mondatonként értelmezni..a fenti mondat a lényg..

én az ilyeneket törlöm, oszt jónapot.

szóval aludj nyugodtan.

2015. szept. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!