Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone lefagy. Miért lehet ez?

Iphone lefagy. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Még csak 4 hónapos az iphone-om. Tegnap előtt életében először lefagyott. Nem tudtam elcsúsztatni a kezdőképernyőt, csak sokadik próbálkozásra. Ma meg olyat csinál, hogy ha töltőn van, akkor nem tudom elcsúsztatni sem, vagy ha úgy teszem töltőre, hogy fel van oldva, akkor sem reagál semmire. Eddig ilyet nem csinált. Direkt azért vettem iphone-t, mert eleget szívtam az androiddal és azt mondták az iOS nem fagy... hát köszönöm szépen. Valaki tapasztalatok?

2015. aug. 13. 03:06
 1/6 anonim válasza:
100%

Ugyan ez volt nálam is, sőtt rövid időn belül beszélgetés közben is vagy csak simán használat nélkül is lefagyott.

Bevittem szervízben és csináltak rajta egy gyári szoftverfrissítést. Most úgy néz ki azótaműködik rendesen.

2015. aug. 13. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is volt ilyen iPhone 5S-el, pedig azt mondták,hogy sosem fagy le.
2015. aug. 13. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

másodikra az lehet a tippem, hogy lehet a töltő nem eredeti, vagy régebben volt használva ilyesmivel.

pár napja volt itt valaki, akinek hamis töltő miatt produkált ilyet, hogy nem reagált az érintésre töltés közben.

2015. aug. 13. 07:45
 4/6 bp1985 ***** válasza:
100%
Pedig az Iphone sosefagylemertazalegjobb. Nekem is fagyott anno a 3 gs.
2015. aug. 13. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:

A töltővel lévő probléma megoldódik, ha eredeti (v legalább energizer) töltőt veszel. És adatkábel is eredeti legyen. Sajnos ez van.

Másik. Egy háttérben futó app okozhat fagyás problémát, zárj be mindent. Sőt, nekem úgy is volt, hogy hiába nem futott valami a háttérben, rajta volt a telón és mégis akasztotta a telefont, merítette is.

Függ a modelledtől is a fagyás. Ha régi akkor érthető. Ha új, még az is lehet h vissza kell vinni ahol vetted, és elmondani a problémát. De mindenképp az első két dolgon gondolkozz, azt kell megoldani.

2015. aug. 13. 08:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Való igaz, hogy az USB rész nem a saját adapterébe volt bedugva, de én nem gondoltam, hogy ez okozhatja. Köszönöm szépen :)
2015. aug. 13. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!