Iphonról feltöltve miért nem irja nekem, hogy iOS?
Ismerősök akinek apple phonje van mindenkinek amikor postol kiirja. Az enyémet miért nem?
Hol kel belállitani?
Fontos neked hogy lássák , ugye ? ... 😄
Egyébként passz , nekem magától irta . Most nem is tudom , de lehet csak kép feltöltésnél ... Én nem figyelgetem.
hát sose volt még ilyen telefonom , és igeis ha már van egy 6 plusz akor lássák ;)
de nem irja ki baccza meg :)
olyat olvastam, hogy galériából töltve és nem az appból , kiirja.
de pl állapotot nem tudsz megosztani csak appból, ehát akkkor azt elvileg nem lehet ,máshogy?
"hát sose volt még ilyen telefonom , és igeis ha már van egy 6 plusz akor lássák ;) "
És? Akkor te már többet érsz másoknál? A saját mércéd szerint talán igen, de ne vess mérget arra, hogy a normális emberek majd az alapján fognak véleményt alkotni rólad, hogy milyen telefonod van. Inkább azt veszik észre, hogy feltűnősködsz a tárgyaiddal, mintha számítana bármit is, hogy mivel telefonálsz.
utolsó:
köszi a nem kritizálo választ.
még egy gondom van, képeket nem tudok megosztani csak ugy a galériából
megosztom de mégsem tölti fel, miért nem?
"hát sose volt még ilyen telefonom , és igeis ha már van egy 6 plusz akor lássák ;)
de nem irja ki baccza meg :)"
"ja kiméljetek már meg ettől a szarságtól. nem ezt kérdezte,m"
Áhháháháhá, gyertek többiek, gyorsan, álljuk körbe és röhögjük ki, jó hangosan! Már csak azért is, mert vagy a 20. ilyen kérdést teszi fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Mondjuk legalább bevallottad, hogy tényleg vagizás miatt kéne...de máskor ajánlom a google keresőt - fél perc kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!