Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyorsabb a 2 magos iPhone 6...

Gyorsabb a 2 magos iPhone 6 mint a 8 magos Galaxy S6?

Figyelt kérdés

mindenben jobb az iphone 6 de az hogy lehet????

[link]

2015. ápr. 2. 20:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg mindenben szarabb az iphone 6 mint az S6 meg drágább is, csak a hülye vesz iphone 6-ost.
2015. ápr. 2. 20:43
 2/26 anonim ***** válasza:
71%

pont, hogy nem olcsóbb...de mind1 :D

ugye milyen gáz, amikor a s6 árban is megelőzi az iPhone-t? mostmár azzal se lehet piszkálni az iPhone-okat...:D

és akkor még tesztek alapján is lealázza...:D

pedig régen erre is hogy lehetett verni, hogy a szamszung több pontot kap teszteken...:D

2015. ápr. 2. 21:05
 3/26 anonim ***** válasza:
pff pont a teljesítményben fosok az iphone-ok, csak a zárt rendszerűk miatt nem akadnak (bár az enyém akadt párszor azért). Nem csoda hogy az összes normális bencmarkon ötödannyi pontot érnek el mint a többi android zászlós.
2015. ápr. 2. 21:57
 4/26 anonim ***** válasza:
60%

jah, "a tiéd akadt...".

emlékeztetlek rá, hogy az első válaszodban még lehülyézted, aki azt vesz...:D

figyelj, ha sosem használtad egyiket sem, és ezek mellett már papíron sem jobb sem árban, sem teljesítményben az istenített szamszungod, akkor inkább ne szólj hozzá...:D

nyilván a jelen teszt is tök véletlenszerű, és csak viccből vert grafikus teszten 15 fps-t rá az s6-ra, mert olyan gyenge :D

pontosan ezért hiába kap több pontot multicore-ban, ha grafikusan lassabb...single core-ban is elmarad az iPhone-tól egy kicsit...a kis alkalmazások meg igen sokszor csak 1-2 magot használnak, mert bőven elég nekik, szóval semmivel sem "gyorsabb" a szamszungod...játékoknál meg megint nem a nyócmag számít, ha mint látszik, kevesebb fps-el megy...:D

de nyugodtan cáfold meg...biztos meg tudod...:D

2015. ápr. 2. 22:15
 5/26 anonim ***** válasza:
26%

"nyilván a jelen teszt is tök véletlenszerű, és csak viccből vert grafikus teszten 15 fps-t rá az s6-ra, mert olyan gyenge :D "

Istenem te annyira segghülye vagy, a hozzánemértésed a benchmarkhoz szinte kitépi az agyamat annyira fáj. Mondd neked az a szó valamit hogy leterhelés?

A szaros iphone 6 csak 49000 pontot ért el antutun ( bár szerintem ezt is elcsalták), az S6 pedig 67 000-et na most melyik a jobb? Túlárazott fos az iphone, csak azért véded ennyire mert tudod hogy fost vettél és ez belül fáj, magadat is próbálod győzködni. Életem legszarabb mobilja volt az iphone, csoda hogy egy évig kibírtam vele, egy szaros word dokumentumot nem tudtam rá feltenni az irodai gépről.

2015. ápr. 2. 22:30
 6/26 anonim ***** válasza:
6%
Az összes iphene-ba a Samsung gyártja a processzort, sőt az Apple cég más gyártókkal gyártat le mindent, ők csak összerakják.
2015. ápr. 2. 23:24
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

az a te bajod, hogy nem tudtál egy word dokumentumot se rárakni...holott végtelenül leegyszerűsített, hülyék számára is könnyen használható az iOS...:D

és egyébként nem, én sem vennék iPhone 6-ot...tényleg hülye, aki ennyi pénzt kiad rá...de az is, aki az s6-ra ad ki ugyanennyit...:D

utolsó, és ha nem így lenne, akkor az iPhone nem lenne szar vagy akkor megérné az árát? :D ja, nem, csak nem tudsz kézzelfogható dolgokba belekötni, hát akkor belekötsz egy olyanba, ami tulajdonképpen semmit nem befolyásol, de jól hangzik...:D

2015. ápr. 2. 23:44
 8/26 anonim ***** válasza:
38%
Igen...mindenben jobb az iPhone 6:-)
2015. ápr. 3. 06:22
 9/26 anonim ***** válasza:
36%
7# nem is akartam belekötni semmibe, mert szerintem a Samsung is sz@r és az iPhone is,csak sokan odavannak, hogy az iPhone ilyen jó meg olyan jó aztán közbe az ioson kívül amit ők fejlesztenek semmi sem az övék mert mindent mással gyártatnak le. És a cikk amit a kérdező belinkelt abszolút nem igaz, mert az én 4magos Sony xperia Z3-am simán elveri az összes iphonet, és ezt úgy mondom,hogy volt nekem is 2 iPhone -om. Várom az Apple fanok h.ü.l.y.e válaszait.
2015. ápr. 3. 09:47
 10/26 anonim ***** válasza:

"az a te bajod, hogy nem tudtál egy word dokumentumot se rárakni.."

hogy rakod rá egy olyan gépről amin nincs itunes? főnök meg nem engedi hogy minden szart tegyek az irodai gépre. Iphone ár/érték arányban a piac legrosszabb mobilja, egy mtk-s huawei elveri teljesítményben.

2015. ápr. 3. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!