Megeri az iPhone 5s?
Sziasztok!
Szerintetek megeri az iPhone 5s? Eddig volt androidom, es wp-m is, de eddig csak rossz tapasztalataim voltak. Eddig is tetszett az iPhone, de igazabol annyira nem akartam ra kolteni. Egyebkent 14 eves vagyok, es felek, mit szolnanak. Egyik osztalytarsam most kapott, es ot is porig alaztak, hogy minek neki az ennyi idosen...szoval nem tudom. Szerintetek megeri?
Már ne is haragudj meg..de 14 éves gyereknek minek vesznek-vennének a szülők egy majd 200e ft-os telefont...
Akkor nagy marhaságnak tartom, hogy az valami elképesztő.
Legyen telefonod, az oké, de ne csillagászati összegben, ha 3-4 év múlva a szüleid még mindig úgy gondolják, hajrá..
Addig meg, inkább kérj egy kismotor jogsit, meg egy jó öreg simót, aztán csapasd a haverokkal, szerelgess, élvezd az életet.
Szerintem megéri. Nekem előtte csak androiddal volt dolgom, és nagyon nem vált be. Megértem, hogy van, akinek bevált, meg biztos vannak jó androidos készülékek is, de nekem nem kell.
Az iPhone 5S meg minden szempontból megfelel nekem. Gyors, sosem fagy le, minden általam használt alkalmazás gördülékenyen megy rajta, remek képeket csinál, és nem utolsó az sem, hogy külsőre is kifejezetten szép (szerintem sokkal szebb az 5S, mint a 6).
Az meg amúgy elég szánalmas, ha valakit a telefonja miatt csesztetnek, tök mindegy, hogy azért, mert egy Nokia 3210-ese van, vagy pedig azért, mert a legújabb iPhone-ja van. De szerintem ne foglalkozz az osztálytársaiddal, 14 évesen gondolom 8.-os vagy, nem sokáig kell velük lenned, és ha a szüleid anyagilag megtehetik, akkor próbáld meg megbeszélni velük.
Én akinél iphone-t látok,ha lány akkor pi*a,ha fiú akkor beképzelt bu*i.
És nem azért mondom mert utálom az IOS-t hanem mert ez az igazság.
Én ezt egyszeruen fel nem tudom fogni. Mégis miért szidjátok az iphone-t? Nem is értem, alapból az egész cég túlárazott. ÉS? Annyoért adják a termékeiket amennyiért akarják, VAN JOGUK!!
Nekem ugyan csak androidos készülékekhez volt szerencsém, de ótvar egy optimalizálatlan rendszer, énis nagyon nagyon erősen gondolkodom hogy vegyek e Iphone-t vagy sem.
De énis iphone mellett fogok dolteni.
Ui. :Jöhetnek a lepontotások f.fejek.
(Amugy csak ugy mellékesen teszem hozzá hogy énis mindig utáltam az egész Applet, de nekik is van előnyük, és pl nekem pont ez kell, ne szaggasson szarrá egy készülék. Mivel még a legújabb androidos készülékek is beszaggatnak a 8 magjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!