Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az androidos telefonomról...

Az androidos telefonomról eltünt kb.400 MB tudnavalaki ebben segíteni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hogy tűnt el csak akkor vettem észre amikor egy játékot töltöttem le, ami nem is foglal sokat és ekkor írta ki azt hogy nincs elég hely. Megnéztem a tárhelyet és ott csak 36 MB volt. Az újraindítással is próbálkoztam, de semmi. Kérem segítsen valaki. Előre köszönöm.
2015. febr. 25. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Merre láttad utoljára és milyen ruhában volt?
2015. febr. 25. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Talán itt látta valaki:

[link]

2015. febr. 26. 01:07
 3/5 szántóvető ***** válasza:
nekem kellett de csak kölcsönvettem,pénteken délután adom vissza remélem nem gond.
2015. febr. 26. 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs valakinek egy értelmes válasza?
2015. febr. 26. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan nem fogod érteni, de azért leírom: az értelmes kérdések megfogalmazása tanulható és bőven behozza a ráfordítást. Az egyébként jó válaszok a kérdésed színvonalát tükrözik.
2015. febr. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!