Nokia lumia 930-ról mi a véleményetek?
#3, azt hittem, hogy már a másik kérdésnél válaszoltnál nagyobb hülyeséget nem tudsz mondani, de tévedtem. Egyáltalán használtál már Lumiát, vagy csak fényképről láttad?
Kérdező, az egyik - ha nem a legjobb legjobb ár-érték arányú csúcskategóriás készülék, hardverben, anyaghasználatban, megbízhatóságban, és hozzáadott értékekben egyaránt.
Üdv.:Én kb. 2 hónapig jártam utána annak, hogy androidosként maradva z3 compactot vagy átnyergelve a Microsofthoz Nokia Lumia 930-at vásároljak.Kritikus voltam mindkét készülék esetében és a történet végére hát egy kissé felkészült is lettem. Ha láttad már élôben a készüléket és ha általad sem közelíti meg designban más telefon akkor ha le is kell mondani némi "kényelemrôl" a Droid után (ha az volt eddig)...-bár ez viszonylagos,be habozz tovább!
Nekem fentartásaim voltak mert "GYENGE AZ AKKSI,NAGYON MELEGSZIK, AZ AMOLED KÉPERNYÔ BEFOG ÉGNI A SZOFTVEREZETTSÉGE A WINDOWSSAL EGY RAKÁS S@R stb. stb. stb. Mindent nem sorolok fel azokból a "folyamatos lehúzásokból az ellenérdekek miatt, ami árad a médiából vagy amit hallasz az ellendrukker haveroktól.Befejezem. Nekem minden porcikájával kapcsolatban mondhatni nagy elvárásom volt és van!Nem bántam meg, hogy a 930 mellett döntöttem! SEMMI NEM IGAZ AMI MIATT AGGÓDNOM KELLENE AKÁR EGY KICSIT IS! Tökéletes, átgondolt választás és döntés, ha Neked is igazán fontosak a fent említett szempontok.
Hali!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!