Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » GSM boltból megéri rendelni...

GSM boltból megéri rendelni telefont?

Figyelt kérdés
Ha valami baja lesz garanciában, megcsinálják? Nem tiltják le az onnan vett telefont? Nem selejtes telefonokat árulnak?
2014. dec. 1. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A mobilos üzlet is csak olyan üzlet mint a többi...
2014. dec. 1. 22:46
 2/8 dirtboy ***** válasza:

nem lopott telókat árulnak és nem selejtest.

én is gsm től vettem és bontatlan csomagolású telefont kaptam kézhez.

2014. dec. 1. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha neked buherált, normális garancia nélküli, sokszor magyar nyelv nélküli, tartozéktól mentes dobozos teló kell akkor igen
2014. dec. 2. 05:19
 4/8 dirtboy ***** válasza:

/Ha neked buherált, normális garancia nélküli, sokszor magyar nyelv nélküli, tartozéktól mentes dobozos teló kell akkor igen/

hülye vagy te

miben lenne buherált egy gyárilag lezárt csomagolás alatt lévő telefon?

a garancia része részben igaz ezzel nem vitatkozom de cserébe sokkal olcsóbb

azt hogy van e magyar nyelv rajta meg egy email vagy telefon vagy be mész és megkérdezed és el van intézve.

általában magyar nyelvűek szóval nem kell túlvariálni ezt a részt.

a tartozékokra ugyan ez vonatkozik,csak meg kell kérdezni és kész.

2014. dec. 2. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Dirtboynak van igaza.

Én is GSM-ből vettem bontatlant, még a zsugor fólia is rajtvolt, ami annyit jelent, hogy ahoz nem nyultak hozzá.

Annyi hogy a töltő volt átalakítós, de magyar menü headset minden megvolt.

Csak jó boltból kell venni.

2014. dec. 2. 11:29
 6/8 A kérdező kommentje:
És melyikek az ilyen jó boltok?
2014. dec. 2. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Google beírod a kívánt telefont pl Sony xperia z3 árukereső.

ott kidob 15-20 boltot és elolvasod a vásárlói véleményeket.

Ahol sok a pozitiv ott meg lehet próbálni.

De semmi se 100%, mindenhol lessz negatív, de kérem szépen a Telekom Voda Telenor is ad el hibás készüléket, csak nekik a garancia ami miatt előnyösebb.

Én is Pestről rendeltem és ha elb-szódik akkor postázhatom fel vagy mehetek fel Pestre.

De 4 hónapja semmi para:D

Meg mondom nekem zsugorfóliás volt és tudtam hogy nem nyultak hozzá. Van ahol behozzák a külföldi függőt

és kibontják a bontatlant,(akkor a zsugorfólia oda) és a boltba függetlenítik, majd eladják hogy "független" ami igaz is csak NEM GYÁRILAG, persze ki az a hülye aki oda irja, nemde?

Én a Jemila gsmből vettem, de az nemvolt fent árukeresőn.

De bevállaltam.

Megnéztem milyen a bolt képek stb... igényesnek tünt szóval azért gondoltam hogy nem egy zug garázs ahonnan lovas futárral küldik ki a legrázósabb hegyvidéki utakon :,DD

2014. dec. 2. 21:18
 8/8 dirtboy ***** válasza:
én a mobilexpresstől vettem,tavasszal lesz 2éve hogy meg van a készülék,szervizelni még nem kellett,hibátlanul üzemel
2014. dec. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!