GSM boltból megéri rendelni telefont?
nem lopott telókat árulnak és nem selejtest.
én is gsm től vettem és bontatlan csomagolású telefont kaptam kézhez.
/Ha neked buherált, normális garancia nélküli, sokszor magyar nyelv nélküli, tartozéktól mentes dobozos teló kell akkor igen/
hülye vagy te
miben lenne buherált egy gyárilag lezárt csomagolás alatt lévő telefon?
a garancia része részben igaz ezzel nem vitatkozom de cserébe sokkal olcsóbb
azt hogy van e magyar nyelv rajta meg egy email vagy telefon vagy be mész és megkérdezed és el van intézve.
általában magyar nyelvűek szóval nem kell túlvariálni ezt a részt.
a tartozékokra ugyan ez vonatkozik,csak meg kell kérdezni és kész.
Dirtboynak van igaza.
Én is GSM-ből vettem bontatlant, még a zsugor fólia is rajtvolt, ami annyit jelent, hogy ahoz nem nyultak hozzá.
Annyi hogy a töltő volt átalakítós, de magyar menü headset minden megvolt.
Csak jó boltból kell venni.
Google beírod a kívánt telefont pl Sony xperia z3 árukereső.
ott kidob 15-20 boltot és elolvasod a vásárlói véleményeket.
Ahol sok a pozitiv ott meg lehet próbálni.
De semmi se 100%, mindenhol lessz negatív, de kérem szépen a Telekom Voda Telenor is ad el hibás készüléket, csak nekik a garancia ami miatt előnyösebb.
Én is Pestről rendeltem és ha elb-szódik akkor postázhatom fel vagy mehetek fel Pestre.
De 4 hónapja semmi para:D
Meg mondom nekem zsugorfóliás volt és tudtam hogy nem nyultak hozzá. Van ahol behozzák a külföldi függőt
és kibontják a bontatlant,(akkor a zsugorfólia oda) és a boltba függetlenítik, majd eladják hogy "független" ami igaz is csak NEM GYÁRILAG, persze ki az a hülye aki oda irja, nemde?
Én a Jemila gsmből vettem, de az nemvolt fent árukeresőn.
De bevállaltam.
Megnéztem milyen a bolt képek stb... igényesnek tünt szóval azért gondoltam hogy nem egy zug garázs ahonnan lovas futárral küldik ki a legrázósabb hegyvidéki utakon :,DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!