Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 520 vagy 530?

Nokia Lumia 520 vagy 530?

Figyelt kérdés

Mi a különbség, melyiket vennétek, s miért azt?

Leszűkítettem erre a két telóra a listámat az írások alapján. Most ezen sok múlik nekem, nem akarok venni telót egy darabig, nem annyira adja az élet, szóval kérlek ennek tudatában adjatok segítséget, ha egyiket se ajánljátok, akkor ebben az árkategóriában kérlek vmi mást.

Köszönöm szépen mindenkinek.

2014. okt. 26. 01:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Habár a Lumia 530 az utód, sok dologban gyengébb, igazából mindenben:

autofókuszos kamera helyett fixfókuszos, emiatt rosszabb a fotók minősége

8 gb helyett 4 gb belső tárhely

720p helyett 480p videofelvétel

ips panel helyett gyengébb képminőségű tft

nincs karcálló bevonat a kijelzőn

nincsenek fizikai vezérlőgombok a kijelző alatt, ezek a kijelző alján jelennek meg

nincs kameragomb

stb...

[link]

2014. okt. 26. 01:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az 520-as.A proci kivételével mindenben jobb.Ebben az árkategóriában bőven megéri.Gyorsabb,laggmentes telót nem találszennyiért
2014. okt. 26. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:
#1, 520 utódja a 630, az új széria az alsó szegmensben csúszott számozásban, és mivel az 530 tudásban és kezdőárban is jóval 520 alatt van, így 520 a jobb.
2014. okt. 26. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, akkor megrendelem holnap az 520-at, ha nem jön be, úgyis van két hetem, h visszaküldjem. :)

De remélem, h jó lesz minden, s a kétéves gari pedig már vmi, addig talán nem hal be a teló.

2014. okt. 26. 22:49
 5/8 gordonid válasza:
36%

Bocsi, hogy későn írok, de egy kicsit megcáfolnám "elődeim" válaszait. Az adatok úgy kb. rendben vannak, de csak körülbelül. Ugyanis ezek csak a hátrányok, és az előnyök lemaradtak!

[link]

Nézd meg, az adatok többnyire az 530 mellett vannak, és én személy szerint azt is megemlíteném, hogy ez a teló jóval az 520 után jött ki. Ezzel csak arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a gyártók már jóval több tapasztalattal készítették. EZ EGY LETISZTULT "520" kis fejlesztésekkel, és igen: kis hátrányokkal is. Ezt nem azért írom, hogy belekössek a többiekbe, hanem azért, hogy tisztában legyél az egésszel, és a többi látogatónak is megmutassam a másik "nézetet", ami nem feltétlenül csak az adatokról szól. Ezenkívül én is mobilvásárlásra adtam a fejemet. Szerintem feltétlenül a nokiánál kell maradni, ugyanis egyre jobb és több alkalmazás jön ki rá. Emellett a fényképezője is sokat javult. (szerintem jobb,ha gyorsabban tudsz fényképezni)

Sajna, nem tudtam hamarabb írni, de remélem, nem vettem el a kedved az új készülékedtől, aminek használatához a lehető legtöbb boldogságot kívánok!

2014. okt. 27. 21:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi neked is 5-ös válaszoló, de megnéztem az 520-at, s kinézete alapján is jobban tetszik, de holnap megyek megnézem, h mit mondanak a boltban. :)

Sztetek megéri 2 éves garanciával 12 e Ft-tal drágábban rendelni, vagy sem? Mert most rájöttem, h egy éves gari is talán elég lesz, vagy ha nem, akkor is majdnem tudok venni egy évnyi gari árából egy ugyanilyen telefont, mint ez. :) Ehhez mit szóltok?

2014. okt. 27. 22:06
 7/8 gordonid válasza:
45%
A lumia telefonok ígyis úgyis megérik, nagyon strapabíró kis készülékek. Édesapámnak 520-a van, és nagyon király, bár az 530 nekem jobban tetszik. Mindenképpen megéri, és remélem, hogy nem veszi tolakodásnak, ha megkérdezem, hogy hol fogod megvenni a készüléket.
2014. okt. 28. 12:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Net a gsmhome-ot írta a legolcsóbbnak másik kettővel együtt, s az van pesten nekem a legjobb helyen, ha esetleg baj lenne vele, akkor rokonék ott vannak, vagy vki biztos jár már arra. :)
2014. okt. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!