Kitisztítsam izopropil alkohollal a telefonom, ha beázott, de kiszáradt és működik?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy s3 típusú telefonomra ráömlött az előlap felőli részre egy feles pálinka, eleinte nem láttam rajta kívülről semmit, de kb 2 óra múlva kikapcsolt. Mikor visszakapcsoltam(nem gondoltam akkor még, h a beázás miatt kapcsolt ki) a kijelzőn nem jelent meg semmi, csak az a fekete színű háttér vagy mi. Nem jött be semmi, viszont az alsó gombok világítottak. Vártam pár órát, mivel alkohol volt gondoltam hamar elpárolgott és rápróbálok. akkor már bekapcsolt, viszont ugrált a kép, újra kivettem az aksit, és ma délutánig várva kapcsoltam be újból, és már nincs asszem semmi baja. Kérdés: KIMOSSAM AZ ALKATRÉSZEKET IZOPROPIL ALKOHOLLAL EGY FOGKEFE HASZNÁLATÁVAL? vagy reméljem, hogy nem fog korrodálni, és nem lesz baja?2014. aug. 11. 00:43
1/1 anonim válasza:
A pálinkában nem csak alkohol van hanem víz is, így tekintheted sima vizes beázásként.
Beázott cuccot pedig nem kapcsolgatunk mert a víz vezeti az áramot, így zárlatot okoz és nem utolsó sorban galvanizál, elbontja a réz vezetősávokat. És ami már nincs benne, azt hiába suvickoljuk fogkefével
Normál kezelés lehetőleg megbontva, akku nélkül, szellős meleg helyen szárítva 2 napig.
Amúgy meg azt csinálsz vele amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!