Le lehet nyomozni egy ellopott telefon helyzetét?
Nekem október 26-án lopták el a telefonom, a táskámmal együtt. Gyakorlatilag esélytelen, hogy egy az ellopott telefon visszakerüljön a jogos gazdájához. Nekem Nokia 7373-asom volt, 18. szülinapi ajándék volt... gondolhatod.
A rendőrök is megmondták, hogy ne éljem bele magam, mert sikeresnek tekinthető az, hogyha 100 ellopott telefonból 2-3 visszakerül a jogos tulajdonosához.
Őszintén szólva nem néztem utána ennek a telefonnak, de ha van benne GPS vevő és megfelelő program, akkor az esélyetek nem rossz. Én a mostani új telefonomba rakattam ilyen programot, ami elküldi a megadott számra a belehelyezett SIM kártya számát és GPS koordinátáit. Így már tudsz mivel a rendőrségre menni. Ha nincs ilyen benne, akkor ne reménykedj. Sajnálom. Nekem már két telefonomat lopták, egyiket sem kaptam vissza. Szomorú, de ennyit ér a rendőrség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!