Milyen telefon vegyek ami nem fagy le?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik az a telefon ami nem fagy le és birja a játékokat is? Androidom volt valami 20 darab szart nem értek kegyetlen rossz telefonok, most jött meg a Sony Xperia SP-m félóra szórakozás után szarrá fagyott a telo.... Volt iPhone 4-em az 5 hónap alatt 2x fagyott le az is csak youtube volt, létezik olyan android telo ami nem fagy le?2014. máj. 19. 22:29
1/14 anonim válasza:
Gyanítom nem a telefonokban van a hiba. Nekem androidos a tabletem és a telefonom is de soha semmilyen gond sincs velük.
2/14 anonim válasza:
Nekem is két androidos telefonom van, érdekes nekem nincs velük gond.
De ajánlom a nokia 3310-et.
3/14 anonim válasza:
Android fronton Nexusok a legmegbízhatóbbak, iPhoneoknak seí szabadna fagyniuk, illetve a Windows Phoneok is megbízhatóak, főleg az 1 vagy annál több GB RAM-osak.
4/14 anonim válasza:
Huawei. Féltem tőle hogy gagyi lesz, de megvan pár hónapja és imádom, egyik eddigi érintősöm sem teljesített ilyen jól, pedig volt két samsungom és egy sonym is :)
5/14 anonim válasza:
Attól tartok a Te kezedben bármi lefagyna...
Nekem egy JiayuG2 van, tegnap szidtam, mint a bokrot, karácsonytól idáid miért tudott hiba nélkül menni, most lefagyott.
Azért ettől függetlenül tudnám ajánlani a spéci 4.2.2 rommal. Kiváló.. (azért azt tegnapi fagyást nem bocsátom meg neki)
7/14 anonim válasza:
Kipontozott le mindenkit??
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ők!
Miért?
Mert amin android van szerintük egy laggos szar!!!
Nevetségesek?
8/14 anonim válasza:
valaki tényleg nagyon csicska, hogy mindenkit lepontozott...
9/14 anonim válasza:
fagyálló telefon a neked való.Majd ha a fagyasztás nem tesz kárt a telefonban majd szólok
10/14 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam senkit, és nem értem miért mondjátok hogy bármi lefagyna kezembe nem valami gyökér 10 éves vagyok nagyon sokat foglalkozom android telokkal tudok androidokat is felrakni telokra akár mit meg csinálok velük de mindig ugyan oda jutok vissza hogy szépen megy az elején felrakok egy app-ot vagy játékot és vége a telonak (Google play-ből) Tegnap jött meg a Sony Xperia SP tiszta új bekapcsoltam minden ment szépen bejelenkeztem google fiókba le is fagyott a telo azóta ott tartok hogy visszaállitótam gyárira a beállitásokat most meg mikor elindul a telo bejön az a bevezetős cucc mit hogyan kell és még az is lefagy rajta és kiirja hogy nem válaszol zárjam be a bevezetőt és ENNYI. Pedig ebbe eredeti android van hozzá sem nyúltam még.
2014. máj. 20. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!