Sony Ericsson W595 vagy W395?
Nekem w595 van,és nagyon szeretem.Mielőtt megvettem volna,szemeztem pár telefonnal,köztük a 395-tel,de inkább 595-öt vettem meg,mert ez (szerintem) szebb,és többet tud.
3.2 kamera,alap 2G-s memokártya,és szeretem azt is,hogy rázogatos-telefon.Walkman menüben ha megy a zene és közben hosszan nyomod a walkman gombot,akkor ha magad felé "rázod" akkor hangosabb lesz a zene,ha ellenkezőleg akkor halkul,ha balra akkor vissza megy egy számot,ha jobbra,akkor előre egy számmal.Mondjuk a rázogatás erős kifejezés erre,mert egy apró csukló mozdulat elég.
W595-öt ajánlom!
Köszönöm!
...hol lehet venni a telót, és mennyiért?
Lehetőleg ne kék legyen, mert mindenkinek már olyan van, és ne is legyen lányos szin.
2 hete vesztettem el a SE W850i-met, és nem szeretnék 40 ezer forintnál többet kiadni megint, mert féltem.
Kéken kívül rózsaszínben és virágosban van.Úgyhogy ha fiú vagy akkor inkább a kék.Ha lány,akkor tök mindegy.Amúgy nekem virágosba van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!