Adikov kérdése:
S3 vagy S4 mini?
Figyelt kérdés
Indoklást ha lehet :)2014. jan. 20. 21:49
2/5 anonim válasza:
Csak s4 minit ne. Egyik barátnőmnek az van,naponta többször lefagy,nemtud vele semmit csinálni,magátólújraindul a telefon.Egy s**r.
3/5 anonim válasza:
Hát persze. Konkrétan te vagy az első aki ilyet mond s4re és még csak nem is neked van. Az s4 mini az egyik legjobb középkategóriás mobil. S3mal egy szinten van.
4/5 anonim válasza:
S4 mini jobb.Hiába csak 2 magos de simán lenyomja az S3-at.Persze nyilván nem mindenben jobb az S4 mini de jobban megéri mint az S3.
5/5 anonim válasza:
Én az S4 minire szavaznék.Gyorsaságban nincs lényeges eltérés,de van bent 1-2 dolog ami az S3-ba nincs pl.:tudod távirányítóként használni.De viszont az S3-ba van értesítési led ami az S4 miniben nincs,de viszont ha jött értesítés akkor megrezzenik a telefon ha a kezedbe veszed.
Nekem az S4 mini jobban tetszik és a mérete is jobb.(Persze ez egyén függő.)
A 4 mag meg ne tévesszen meg mert rengeteg 4 magos telefon van és sok esetben a 2 magosok sokkal gyorsabbak.De ha te a magok számára mész akkor ajánlani tudom ezt a telefont: http://www.youtube.com/watch?v=Uj3X5p_S3rI
2:28-tól érdemes nézni ott elmondja a srác,hogy 16 magos és kivehetőek. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!