Sony Xperia M-et vagy Nokia Lumia 520-at vegyek?
XPERIA X8-asom volt, el is adtam, NOKIA LUMIA 520-asom van most, hát ég és föld! A LUMIA 520-as komoly kinézetű, férfias, a Windows Phone 8-at meg kell szokni, és nagyon meg lehet szeretni! A csempék nagyon tetszenek, a telefon is, énegyértelműen ajánlani tudom csak! Sok dolgot ingyen le lehet rá tölteni, pl jegyzettömb, angol-német-magyar szótár, zseblámpa, youtube-mp3 letöltő, QR kód szkenner és QR kód készítő applikáció, stopper, stb.
Egyértelműen NOKIA LUMIA 520 a befutó :)
5-ös vagyok... Ezt a BING-es cuccot sose használtam, de jösz az infót... Cserébe én is irok az akku üzemidejéről:
Feltelepítettem egy akkumulátor figyelő programot, mellékelem a képet, amin látszik, hogy 3 nap 5 óra telt el az utolsó töltés óta, és még 12 óra 4 percet jósol hogy addig bírná...
Ez idő alatt nem volt kikapcsolva, kb. napi 30 perc beszélgetés, wifis és adatforgalmas Internet, sms, kicsi zenehallgatás, de amúgy semmi extra...
Szerintem nem rossz ebben az árkategóriában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!