Specci99 kérdése:
Hogy lehet a Samsung galaxy ace-t újratelepíteni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 09:18
1/7 anonim válasza:
Rányomsz egy gyári beállításokat a Beállítások menü Védett adataim Gyári adatok visszaállítása pont alatt.
2/7 anonim válasza:
Első: ez a módszer NEM újratelepítés.
Szükséged lesz az Odin-ra: [link]
Ezután regisztrálj a sammobile.com oldalra, ahol a firmwares menüpontnál írd b a telefon típusát (GT-s.....), töltsd le a firmware-t, majd tömörítsd ki.
Nyisd meg az ODIN-t, és a PDA-hoz tallózd be a kitömörített firmware-t.
Ezután kapcsold ki a telefont, majd nyomd le egyszerre: Hangerő le +home+ bekapcsoló gomb, ezután a hangerő fel gombot, majd csatlakoztasd a géphez usb kábellel... ha megjelenik az odinban az added felirat, kattints a start-ra, és várj türelemmel :) kb. 5-10perc
3/7 A kérdező kommentje:
Megvan köszönöm!
És valamilyen trükk,hogy nagyobb legyen a tárhely stb.van??
2013. aug. 23. 07:13
4/7 anonim válasza:
De ha ezt meg csináljuk akkor el elveszik róla minden úgy értem az alkalmazások is ? PL: pou ?
5/7 anonim válasza:
Nekem is működött, köszönöm! Annyi tennék még hozzá, hogy az Odin 3.09-ben már nincs PDA rész, helyette az AP részhez kell betallózni a letöltött fájlt.
6/7 anonim válasza:
te fogyatékos a hangerő LE+FEL+ Bekapcs gomb!!!!!
7/7 anonim válasza:
Engem is érdekelne a belső tárhely bővitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!