HTC One vagy Galaxy S4?
Figyelt kérdés
Jelenleg iPhone 5-om van, amelle szeretnek valami nagyobbat is.2013. jún. 14. 01:05
6/19 A kérdező kommentje:
Es miert a HTC?
2013. jún. 14. 19:24
7/19 anonim 

válasza:

- jobb anyaghasználat
- jobb (sokkal jobb, pontosabban a legjobb) kijelző
- jobb hangszórók
- jobb szoftveresen is, nem akad
- igazi prémium telefon
Egyetlen hátránya van, ami a kamera, az SGS4-ben tényleg jobb, de azért HTC One kamerája is használahtó.
8/19 anonim 

válasza:

Jobb szoftveresen? Ugyanaz az android fut rajta. Jobb kijelző? Super Amoled van a másikon. Jobb anyaghasználat? Netalán drogozik? :)
9/19 A kérdező kommentje:
Az anyaghasznalat engem annyira nem izgat, semmi bajom a muanyaggal.
2013. jún. 15. 00:58
10/19 anonim 

válasza:

Minden mobil telefon műanyagból készül mellesleg. Nekem 8, hogy milyen telefont veszel. Csak nézd meg az eladási statisztikákat! A HTC tudtommal a 3. A Samsung a number one s ennyi ember nem téved. Mondom én, 3 Samsung tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!