Melyik a legjobb vírusirtó androidra? És melyik a legjobb launcher? (akár fizetősek is szóba jöhetnek)
Vírusirtó, ahogy már az előző is írta teljesen felesleges.
Launcherek közül meg van egy pár toplistás, ami közül mindenki kiválaszthatja neki mi jön be leginkább.
A toplista első 2 helyezettje Nova és Apex, ezek közel a stock Android launchert helyettesítik.
És még ezek a jók:
Next Launcher 3D
GO Launcher
SPB Shell 3D
TSF Shell
Holo Launcher
És még biztos van millió jó, de ezek a leghíresebbek, meg ezekről jó is a visszajelzés.
Én ezeket használom
Vírusírtó mert a tesztekben is elég jól szerepelt: zoner
Launcher mert ennél még nem láttam jobban testreszabhatóbbat: lightning launcher
Ha Play-ről mindenféle szar alkalmazást leszedsz, aminek 1,1-es az értékelése és kb 5-en töltötték le, akkor tudsz bekapni pár vírust (esetleg), de ha csak híresebb alkalmazásokat töltesz le, amiket már több ezren letöltöttek, akkor közel 0% az esélye, hogy vírusos lesz.
Szóval felesleges a vírusirtó, okosnak kell lenni.
És ahogy előző is írta, egyáltalán nem biztos, hogy az vírus is volt.
Holo Launcher!
Keveset eszik, könnyen állítható, szép.
Nekem vírusírtóból a Malware bytes Anti Malware jött be.
Launcherből az SO launcher előző verziója(ha kell küldök apk-t) és TW icons pack
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!