Hogy lehet android 2.3-mat rakni Huawei U8500-ra?
CM7 kell neked :)
Ahhoz meg root recovery kell.
Imádom ezt a mobilt, ezen tanultam meg mindent az androidos mobilokról :))
Mindenek előtt telefonszámokat + képeket mentsd le.
1x is, töltsd le a z4root nevű alkalmazást ( [link] lehet hogy a vírusírtód reklamálni fog, ne hagyd neki) Ha megvan telepítsd föl a mobilodra, megnyomod a permanently root gombot és vársz. Ez után újraindul, immár root-olva.
Google Play-ről kell egy Rom Manager ( [link] Itt flash ClockworkMod Recovery (megjelenik a lista, huawei u8500 nem lesz, válasszuk a huawei ascend-et) ekkor felflasheli nekünk a recoveryt.(Wifi vagy mobilnet kell hozzá)
Most el kell döntened milyen rendszer szeretnél, mint hozzáértő mondom, hogy egyik rosszabb a másiknál.
Az egyik a gyári ROM (rendszernek) egy tuningolt változata: Froyo ReBooted ( [link]
A másik: egy Cyanogen Mod-ra épülő 2.3.7-es ( [link]
Ez a kettő a legjobb. Az 1.-ben minden működik, a 2. viszont nagyon gyors, de nincs FMrádió és hamar merül.
Telepítés:
A letöltött zipet másolod a memóriakártyád gyökerébe és nevezd át update.zip-re. Kapcsold ki a telefont és kapcsold be így: Hangerõ fel + zöld (hívásfogad) + bekapcsoló gombot egyszerre lenyomva tartod, amíg be nem hozza a recovery-t. Válasszuk az "Install ROM from SD card" Menüt. Megjelenik a memóriakártyánk gyökérkönyvtára. Itt görgessünk mindaddig amig nem találjuk meg az update.zip-ünket. Klikk. A készülék újraindul és elindítja az új ROM feltelepítését, ha sikerrel járunk, a készülék a sikeres telepítést követően újraindul.
SD kártya gyökere az "simán" az SD kártya, szóval nincs benne egy mappában sem, hanem mindenek előtt, csak a ,,gyökerében". (bocs, de ez kb. olyan nehéz mint definiálni a Pont-ot)
Furcsa, próbáltad már újraindítani ?
Hmmm, nagyon érdekes. Van rá egy tuti tippem, a rendszer frissítésbe úgyis belevesznek az adatok, szóval mivel nincs veszteni való csinálj egy rendszer visszaállítást és úgy próbáld meg.
Ha így sem jó, keress egy másik z4root apk-t. Nem értem, pedig azért ezt linkeltem, mert tudom hogy ez működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!