Windows phone vagy android?
Egyértelműen Android, sokkal testre szabhatóbb, elég jó androidos készülékek vannak, de mégsem túlárazottak.
Wp- Windows Phone ugyebár, kevesebb alkalmazás és nem olyan testreszabható
Android- Testre szabható, rengeteg alkalmazás, sok olcsó, de mégis jó mobil.
Véleményem szerint, ez attól is függ, hogy milyen készüléket választasz. Megkönnyítette volna a válasz írását, ha leírod milyen készülékekre gondoltál. Szerintem mindenféleképp Android, azon belül a Sony Xperia P
Tulajdonképpen attól függ mire kellene, mit akarsz rajta csinálni.
Egy egyszerűbb júzernek a WP is elég, nekem is szimpatikus, bár még nem volt ilyet futtató telefonom. Újabb rendszer az androidnál, vannak még hibái de szerintem bőven a tűrhető kategórián belül. Pozitív főleg a sebesség és a minőség. Negatívum hogy nem annyira testre szabható és kicsit drágább a droidosoknál.
Androidnál se a legoccsóbbat kell megvenni, sokan ezt teszik és utána szidják a rendszert hogy "húdefos meg nagyoninstabilmingyáfődhözvágom". Nem feltétlenül kell Samsungot vagy LG-t venni, a kínaiak is jól jönnek és bőven olcsóbbak. Pozitívum a nagyobb választék és az ár, negatívum hogy bonyolultabb valamivel.
Én személy szerint a droidot preferálom, mert olcsóbbak a készülékek (Jiayu G3-mat használok - Kínából rendelve 45E Ft :D) és szeretek kalózkodni is (Jarrr).
Remélem segítettem objektív képet festeni a témáról ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!