Samsung S5230-ra játékokat, témákat, háttérképeket hol találok?
Figyelt kérdés
Fontos lenne.2009. szept. 11. 20:19
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Ez nem egy válasz de fontos:
Egy telefonra, ugyanúgy mint egy számítógépre vannak vírusok, amik jó nagy számlát csinálhatnak neked vagy tönkre is tehetik a telefonodat, úgyhogy csak olyan oldalról tölts le ami megbízható...
4/12 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindent meg fogsz találni ami kell!!!
www.s5230.rbz.hu
5/12 anonim válasza:
www.s5230.rbz.hu
A letöltések menüpont alatt lesznek a játékok, háttérképek.
A letöltéseken belül érdemes leszedni a "letölté3"-at ott rengeteg kép van. A sima letöltésbe pedig a játékok vannak.
Ha majd teszitek fel telefonra a játékokat, akkor az "others" mappába kell másolni, és ha majd megnyitod onnan automatikusan telepíteni fogja a játékokat.
6/12 anonim válasza:
[link] erről az oldiról h lehet letölteni?? mert sehogy sem sikerül
8/12 anonim válasza:
Tök jó, csak béna az oldal, amit ajnálottál és nem lehet regisztrálni.... :S
9/12 anonim válasza:
de simán lehet nekem sikerült..:)
10/12 anonim válasza:
akkor ird már le hogy kell plz csináltam 6 fiókot egyikkel se tok belépni -.- megnéztem E-mailt stb de egyszerüen nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!