Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tönkre tettem a mobilomat? :O

Tönkre tettem a mobilomat? :O

Figyelt kérdés

Mobilomnak az aksija teljesen lemerült, feltettem töltőre és láttam, hogy mutatta, hogy tölti az aksit. De most megint megnéztem a mobilomat, és nem tudom felojtani. Se kép, se hang. Magyarán meg van halva. Még mielőtt lemerült, skypeoltam, használtam is kamerát. Elképesztően felforrósodott a telefon. Lehet, hogy tönkre tettem az akkumulátort? :O Légyszi írjatok kétségbe vagyok esve. :(

Samsung Galaxy S2

2013. febr. 11. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
"és nem tudom felojtani" ez mit jelent? Amúgy elképzelhető, hogy tönkre ment az aksija.
2013. febr. 11. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy felojtani? Feloldani? Ha igen, mit nem tudsz rajta feloldani? Amúgy meg várj vele szerintem 30-60 percet, hadd keljen megint életre...
2013. febr. 11. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok azt próbáltad, hogy kiveszed vársz 15-20 mp-t és visszarakod? arra mit reagált?
2013. febr. 11. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt jelenti a "nem tudom felojtani", hogy olyan mintha ki lenne kapcsolva. Csak éppen nem tudom bekapcsolni. Semmit se tudok vele csinálni. Se kép, se hang. :( Van még remény? Új aksit kell bele vennem? És az drága? Ha újat veszek bele akkor az alkalmazások már nem is lesznek meg? Vagy azt a telefon egy külön memória kártyára menti? (SD kártyán kivül persze)
2013. febr. 11. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem reagál semmit. :(
2013. febr. 11. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem szabad így lemeríteni. :)

Általában nehezen jönnek vissza, ha lemerülnek. Anno én is szenvedtem pár órát vele, mert nem tudtam, hogy mit kell tenni. Asszem végül csak töltőn hagytam sokáig kikapcsolt állapotban. Ha mutatja, hogy tölti, az jó. Várj vele minimum fél órát.

2013. febr. 11. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az aksihoz semmi köze nincs a telefon memóriájának.Nem fog eltűnni semmid.
2013. febr. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!