Szerintetek érdemes még iPhone 4S-t venni?
Az előttem lévőnek: Grartula, sikerült felsorolnod az összes koppintott sz*rt.
Mindenképp iPhone-t vegyél és ha hozzáférsz olcsóbban, akkor igen, megéri megvenned a 4S-t. Az a helyzet, hogy nagyon jó lett az iPhone 5 is, sőt, az év telefonja lett.
De Nem nyújt annyi pluszt, mint amennyivel drágább mint a 4S. És éppen valamelyik nap hasonlítgattam a 4S-emet egy új 5-össel. Igazából semmi különbdéget nem tapasztaltam a gyorasságában, minden egyszere indult el, maximum a játékok töltődnek be egy picit gyorsabban, de futni ugyanolyan símán futnak mint az 5-ösön.
Az Iphone egy nagy ***...
Egy-két hónap után dobhatta ki ismerősöm a száz akaráhányezer forintos telóját, mert nem bírták megjavítani.
Akkor már miért nem veszel samsungot vagy xperiát?
Sokkal jobb, mint az Iphone.
természetesen!
valószinű hogy jobban megéri az iPhona 4s mint az öt.
De ha nagyobb kijelzőt szeretnél akkor iPhone 5 vagy galaxySIII. Én személy szerint utlálom a samsungokat..
Nekem is 4S van , nagyon megvagyok vele elégedve, és ha most vennék telefont akkor valószinű hogy 4S-t vennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!