Hogyan tegyek filekezelőt a telómra? Bővebben lent!
Ez sajna ciki, mert a letöltött cuccokat telepítni, de nem tudsz fájlkezelő nélkül rányomni a fájlkezelőre. Hiába indítod újra, az apk nem fog települni.
2 dolgot tudnék ajánlani a net kikerülésével (nettel lenne a legegyszerűbb, playel letöltöd és települ magától)
1: ami nem tuti hogy műxik, próba cseresznye. A beállításokban bejelölöd, hogy ismeretlek forrásokból is fel lehessen tenni alkalmazást. Utána a letöltött fájlkezelőt bluetoothal átküldöd egy telóról a tiédre. Fent megjelenik az értesítéseknél a beérkezett fájl. Rányomsz és szerintem menni fog. DE! Ha nem jelölöd ki az ismeretlen forrásokat, akkor kidobja hogy azt állítsd át, de ekkor eltűnik az értesítési sávból a beérkezett fájl és kezdheted elölről a küldést.
2. Flashtool: lehet hogy rootloni kell hozzá, de flashtoollal lehet prograamot telepíteni telóra
Beállítások-Alkalmazások-ismeretlen források pipálni.
A böngésző címsorába írd be a fáljlkezelő helyét (ahová másoltad), és a fájl nevét, pl: (az SD kártya gyökere esetén)
mnt/sdcard/filemanager.apk
és felugró programtelepítő már telepíti is.
oopsz , az eleje lemaradt, tehát ezt:
file://mnt/sdcard/filemanager.apk
a filemanager.apk helyett a feltelepítendő fájl neve!
2. vagyok, kipróbáltam a böngészős dolgot és működik! Nagyon király megoldás, erről még nem hallottam, pedig nem mondanám, hogy h.lye lennék az androidhoz.
Tripla zöld kéz, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!