Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia U vélemény?

Sony Xperia U vélemény?

Figyelt kérdés
Lehet memóriakártyával bővíteni a memóriáját? Megéri az árát? Minden vélemény érdekel.
2012. dec. 3. 20:51
 1/4 anonim válasza:
Én nem rég vettem.Memóriát nem lehet bővíteni, nekem nem is nagyon van rá szükségem, nem szoktam telepakolni a telefonokat. Internetről rendeltem 50 ezerért (megjegyzem újan!) és nekem nagyon bejön. Szép telefon, én nem bántam meg. De olvasgass utána a neten hogy mit tud, fórumokon is körül nézhetsz, mások mit gondolnak róla. :)
2012. dec. 3. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lehet, megéri, gyors szép okos telefon. Nekem is bőven elég az 5,5GB szabad tárhely.
2012. dec. 3. 21:18
 3/4 Tubarózsa ***** válasza:
Memoriát bőviteni nem lehet, de nekem se szükséges, elég ami van. :) szép, okos, telcsi. én kb 47ért jutottam hozzá. néha újra kell inditani, pár naponta szoktam. zene szól szépen, könnyü kezelni, net is megy rajta szépen/bár ez szolgáltató függö/. Elötte X10 mini pro -m voltm tök ua a menüje/kezelése..XD. ja és az (egyik) kedvencem h van rajta Track ID. :P
2012. dec. 3. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is imádom, nagyon jó, okos és gyors telefon, a legjobb a kategóriájában, én még anno 60000-ért vettem újonnan. Egy ideig biztos nem fogom lecserélni.:)
2012. dec. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!