1/8 anonim válasza:
December 22.-én. 22.15 perckor rakjál fel, persze Pacific Timezone-ban értendő az időpont.
2/8 anonim válasza:
Tudtommal 12 nap múlva reggel 8-kor teszik fel.
3/8 anonim válasza:
Előző: igen, igazad lehet, de az V.1.0-ás verzió nem? Én már javított V.1.2-ről beszélek...
4/8 anonim válasza:
Előttem lévők!:)
Ti honnan tudjátok , hogy mikor rakják fel?:)
És ez tiputi biztos, hogy ekkor fogják felrakni?
6/8 Jona13 válasza:
Mindenki mást mond es ők, honnan tudnák, azt hogy mikor lessz az Appstore ba felraka??? Hmm? Am 3en is nagyon várom... Pou
7/8 anonim válasza:
Ahogy írta a második kommentelő, h 12 nap múlva 8kor rakják fel...Hát nem így lett..Mikor lesz már? Nagyon várom..
8/8 anonim válasza:
Igazán írhatnának valami konkrétat. A pou honlapon csak annyi van hogy "very soon". Az most vajon 2 napot vagy 2 hónapot jelent? :) Kiírhatnák, hogy dec. 5. vagy akármi. Mondjuk tuti, hogy vagy 2 dollárt le fognak gombolni rólunk érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!