Szerintetek melyiket vegyem? S3 vagy iphone5
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 13:33
2/14 anonim válasza:
iPhone..
Bár ez amúgy ízlés lérdése:
Az iOS zárt, de biztonságos rendszer, és sokkal jobban optimizálva van. Az App store-ban több alkalmazás van, mint a Google play-ben.
Az androis viszont személyre szabható, nem túl zárt, de viszont nem biztos, hogy rendesen optimizálva van, mert ugy rengetek készülékre van android.
Illetve még az is, hogy az iPhone-t egy kézzel is tudod használni, de a SGS3 az már (az én ízlésemnek) nagyon tepsi.
Szerintem ebben nincs olyan, hogy rossz döntés, mindegyikkel jól fogsz járni, bár, mint már mondtam, szerintem iPhone 5.
6/14 anonim válasza:
65.kérdés mióta megjelent a Szifon!Használd a keresőt!Én egyiket se ajánlom,mert a Lumia 920 mindegyiket odaveri! :)
8/14 anonim válasza:
Ahogy a 2-es is írta egyikkel sem fogsz rosszul járni, itt már csak az dönt, hogy kinek milyen az ízlése valakinek az, melyik design tetszik neki jobban. Egyébként én az iPhone-t választanám (én is erre gyűjtök) jobban bejön a külseje. :D
9/14 anonim válasza:
S3 azért mert az is az csak egy i4s csak nagyobb képernyővel. és minek fizessek többet 1 centi miatt
10/14 anonim válasza:
Csak javított magam azt akartam írni h az is csak egy i4s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!