Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az Alcatel...

Mi a véleményetek az Alcatel OT-995-ről? Mennyiért lehet kapni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Telenornál "Telenor One Touch S" néven, kártyásan ~42ezer Ft, jelenleg úgy tudom ez a legolcsóbb.

Jó telefon. Ha lecseréled az eredeti launchert, és nagyobb ram igényű játékok előtt ellenőrzöd a futó alkalmazásokat, akkor nem lesz semmivel gondod. Nem egy csúcskategóriás készülék, ezért elnézhető, hogy néhány játék közben akadozik, de nem jellemző.

Filmezésre, netezésre is kiváló. Felbontás és képernyő mérethez képest szerintem nagyon szép képe van.

Fényképezésre nem olyan jó, szerintem nem csinál szép képeket.

Ár/érték arányban nincs ennél jobb telefon.

Ha megjelenik az Android 4.0 (ICS) erre a telefonra, akkor elvileg még zökkenőmentesebb lesz - minden szempontból -, ha el nem rontják. :)

Akkumulátora nem olyan jó, hamar lemerül, de ez ellen is sok tanácsot lehet olvasni fórumokban.

Pl. itt: [link]

Rendes szögből nézve nincs gond a kijelzővel, de ha néhány fokkal alacsonyabbról nézed, akkor látható minden oldalon a bevilágítás, lehet, hogy csak az én telefonom ilyen, de egyébként nem zavaró, normális használat mellett észrevehetetlen.

Ezen kívül más hibával nem találkoztam, összességében szerintem megéri, én nem bántam meg.

2012. okt. 14. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Telenornál nincs az elején semmilyen logó, így kicsit gagyi kínai telefonnak nézhet ki, T-mobilenál viszont korrektül néz ki, ott most Domino csomagban ~49ezer Ft.
2012. okt. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!