Mi az a root és hogy kell csinálni?
Köznyelven megfogalmazva korlátlan hatalom a telefonod felett. Amit eddig nem tudtál megcsinálni, mert csak korlátozott felhasználó voltál a telefonodon azt ezután meg tudod csinálni.
Olyan, mint pl. Windowsnál a vendég fiók és a rendszergazda (ahol a rendszergazda a root, mert ugye mindent meg tud csinálni).
Telefonfüggő, hogy hogy kell csinálni, googlebe beírod a telefon nevét +root és kész, követed a leírást.
én is ugy toom h nem jár gari vesztéssel de 1 kérdésem lenne:
van olyan magyar oldal ahol szépen leirják a root menetét?(több telefonra persze)(htc sensation xe re kéne spec))
Én olyat még nem találtam, amit meg is értenék pontról pontra, persze tök hülye vagyok hozzá. Az viszont tény, hogy eddig a legrészletesebb leírás, amit olvastam, az is úgy fogalmazott, hogy azt egy olyan ember, aki egyáltalán "nem része ennek a világnak" az nem érti meg.
Vannak ilyen easy root programok, amik egy kattintással működnek, pl. one click root, meglehet próbálni, hátha működik. Van egy app. amivel tudod ellenőrizni, hogy sikerült-e, ez a Root check.
Nálam azért nem lehetséges, mert 4.0.4 van fönt, s azt még nem lehet rootolni, tehát vissza kéne raknom a 2.3-mat, amit rootolni, majd azt újra fölfrissíteni 4.0.4-re. No én már ott elakadok, hogy a 2.3-mat visszarakni.
és ahoz honnan és mit kéne leszednem?
(ugye nincs rá esély h elbassza ma telefonom?XD) gari már nicns rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!